تاریخ:بهمن 7, 1399

برای زایمان راحت چی بخوریم ؟ موادغذایی برتر برای آماده شدن جهت زایمان

زایمان راحت

برای زایمان راحت چی بخوریم ؟

زایمان و تولد کار سخت جسمی است. زنان در طول زایمان خود کالری زیادی می سوزانند و برای تأمین این انرژی باورنکردنی به کالری زیادی نیاز دارند. در عین حال، تمایل به غذا خوردن ممکن است زیاد نباشد زیرا ذهن و بدن مادر هر دو روی کار انجام شده متمرکز هستند. رحم باردار تمام مدت یکی از قوی ترین عضلات در بدن انسان است، و مانند هر عضله در صورت تأمین سوخت و هیدراتاسیون کافی بهترین عملکرد را دارد. برای زایمان راحت تر غذاهای بارداری خود را عاقلانه انتخاب کنید، و تمام انرژی مورد نیاز برای طی مسافت روز تولد خود را خواهید داشت!

1. گوشت با پوست و استخوان و آب گوشت

با عرض پوزش از گیاهخواران! پروتئین عنصر سازنده اکسی توسین است. لوسین و ایزولوسین بخشی از هورمون را تشکیل می دهند و آنها اسیدهای آمینه ضروری هستند، به این معنی که نمی توانند در بدن ساخته شوند. با پختن گوشت روی استخوان و با پوست، میزان اسیدهای آمینه دریافتی در آن وعده غذایی را افزایش می دهید.

استخوان ها، رگ های خونی و بافت های همبند حیوانات سرشار از مواد معدنی است. وقتی گوشت را روی استخوان می پزید، این مواد معدنی از استخوان خارج می شوند (تا حدی). به طور خاص کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر.

معمولاً از هفته 35 یا 36 سوپ های آبگوشتی بخورید، یا آبگوشت درست کنید و آن را روزانه بنوشید.

2. سبزیجات برگ سبز

در دوران بارداری و به ویژه نزدیک زایمان، تغذیه ای که سبزیجات برگ سبز ارائه می دهند ضروری است. از جمله مواد مغذی بزرگی که در این مجموعه بسیار زیاد شده است، منیزیم است. مواد معدنی مانند آهن، روی، کلسیم و منیزیم، امگا 3 و ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین A ،K و E و همچنین مقادیر بالای ویتامین C. پختن سبزیجات برگ دار پیوند شیمیایی اسید اگزالیک را تجزیه می کند. برای دستیابی به مواد معدنی موجود در این گیاهان، باید آنها را طبخ کرد.

سبزیجات دریایی نیز بخشی از این گروه هستند … اما آنها کاری را انجام می دهند که هیچ یک از دیگران انجام نمی دهند … ید. ید برای عملکرد تیروئید ضروری است. بعضی از خانم ها مشکلات کم کاری تیروئید را بعد از زایمان تجربه می کنند. افزودن مقداری سبزیجات دریایی می تواند به جلوگیری از این علائم کمک کند.

اسفناج، خردل سوئیس، کلم پیچ، سبزی چغندر، جوانه بروکسل، مارچوبه، سبزیجات دریایی.

برای زایمان راحت چی بخوریم ؟

3. آجیل و دانه ها

دانه کدو تنبل، دانه کنجد، تخمه آفتابگردان، بادام و کینوا برای آماده شدن برای زایمان است.

کینوآ یک پروتئین کامل است که تمام 9 اسید آمینه ضروری را تأمین می کند. این ماده حاوی بسیاری از مواد معدنی موردنیاز برای عملکرد آنزیم و هورمون سالم (فسفر، منیزیم، روی) و همچنین فولات و چربی ها (تعادل امگا 3 و امگا 6) است. طبخ آن آسان است و برخلاف اکثر غلات، نیازی به خیساندن آن قبل از پخت ندارد. به دنبال کینوا با منبع پایدار باشید.

4. سیب زمینی؛ به خصوص سیب زمینی های شیرین

آنها نشاسته و استروژن های مورد نیاز برای تولید اسید هیالورونیک را در بدن تأمین می کنند. برای زایمان راحت تر، این می تواند باعث افزایش تولید استروژن ها، اکسی توسین و پروستاگلاندین های خاص بدن شود.

از نظر تغذیه ای سیب زمینی شیرین / یام ها مقادیر زیادی ویتامین A (از این رو رنگ)، ویتامین C، ویتامین B (B6) و مواد معدنی (پتاسیم، فسفر) دارند. ثابت شده است که سیب زمینی شیرین، بیش از سیب زمینی سفید، تأثیر مفیدی بر سطح قند خون دارد. این بدان معنی است که ممکن است گزینه ای برای کسانی باشد که مقاومت به انسولین یا دیابت بارداری دارند.

به سیب زمینی شیرین به عنوان ابزار نازک شدن دهانه رحم فکر کنید.

5. موز

موز مانند سیب زمینی شیرین، با داشتن مقدار کمی اسید هیالورونیک گیاهی، به تولید اسید هیالورونیک کمک می کند. برخلاف آنچه برخی تصور می کنند، شما در رژیم خود به قندها احتیاج دارید … فقط قندهای طبیعی. موز می تواند به عنوان یک شیرین کننده سالم برای کاهش مصرف قند تصفیه شده و همچنین تأمین مقداری تغذیه اضافی استفاده شود.

موز همیشه به دلیل پتاسیم شناخته شده است (در واقع سیب زمینی سفید مقدار بیشتری دارد.)، اما همچنین دارای مقادیر خوبی ویتامین B و ویتامین C است.

پره اکلامپسی (بارداری با فشار خون بالا) با نزدیک شدن به زایمان نگران کننده است. ویتامین های گروه B، پتاسیم و منیزیم شناخته شده اند که علائم پره اکلامپسی را کاهش می دهند.

6. خرما

از خاورمیانه می آید. جایی که گفته می شد زنانی که خرما می خورند زایمان آسان دارند. (در واقع در قرآن است). علم از این داستان قدیمی زنان پشتیبانی کرده است. مطالعه ای که در سال 2008 انجام شد، نشان داد زنانی که 4 روز قبل از زایمان روزانه 6 عدد خرما یا بیشتر می خورند

  • دارای انبساط قابل توجهی بیشتر (3 سانتی متر یا بیشتر) نسبت به افرادی که هنگام پذیرش خرما (2 یا کمتر) مصرف نکردند هستند
  • 96٪ خرما خواران در مقابل 79٪ افراد غیر خرما خود به خودی کار می کردند
  • از مصرف پیتوسین در خرماخواران کمتر (28٪) نسبت به افراد غیر خرما (47٪) بودند
  • زایمان زودرس در خرماخواران کوتاهتر (8 ساعت یا کمتر) از افراد غیر خرما (15 ساعت یا بیشتر) بود
7. کره

یافتن بسیاری از ویتامین های محلول در چربی و داشتن مقدار کافی در رژیم غذایی بسیار دشوار است. کره تغذیه شده با علف غنی از کلسترول، ویتامین های A ،D ،E ،K، ویتامین های B و غیره است.

کلسترول عنصر سازنده استروژن و همچنین کلیدی برای گیرنده های اکسی توسین است. کلسترول شما در دوران بارداری و به ویژه در اواخر بارداری برای تولید و عملکرد هورمون ها به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.

ویتامین D و ویتامین K نقش مهمی در زایمان و زایمان دارند. ویتامین D به تنظیم هورمون های تولید مثل کمک می کند. آنها همچنین برای بسیاری از عملکردها با هم کار می کنند و به جذب یکدیگر کمک می کنند.

8. جگر

بیایید صادق باشیم ، این روزها هیچ کس به اندازه کافی جگر نمی خورد، و این بهترین ماده مغذی گوشت برای تمام سلامت تولیدمثل است (قبل از تولد، زایمان و پس از زایمان).

کبد مملو از آهن، کلیه ویتامین های B (بسیار سرشار از B12 و فولات)، ویتامین های A ،D ،E ،K و کمک آنزیم Q10 است.

9. خربزه

حفظ هیدراتاسیون در اواخر بارداری مهم است. هیدراتاسیون در حال حاضر دشوار است زیرا شما نه تنها نیاز به مصرف H2O کافی برای نیاز روزانه بدن خود دارید، بلکه برای مایعات کودک شما و مایعات آمنیوتیکی که کودک شما در آن زندگی می کند دائماً تأمین شود. با شروع پیری جفت، توانایی تولید مقادیر مایع آمنیوتیک در بدن کاهش می یابد. هیدراته ماندن خطر ابتلا به میزان کم مایعات آمنیوتیک را کاهش و امکان زایمان راحت را افزایش می دهد.

آب لوله کشی مدرن ما از نظر تغذیه ای کم و از نظر شیمیایی غنی است، که فرم فوق العاده قابل جذب و قابل استفاده ای از H2O ایجاد نمی کند (فلوراید و کلر در واقع بدن شما را از مواد مغذی نیز محروم می کند).

خربزه ترفندی برای افزایش سطح مایع آمنیوتیک است. خربزه ها مانند خیار و هندوانه، به طور خاص، حاوی مقادیر زیادی از مواد معدنی کمیاب الکترولیت هستند. این ماده معدنی می تواند مقدار H20 جذب شده توسط دو برابر حجم مشابه آب را افزایش دهد.

10. غذاهای تخمیر شده

نه تنها پروبیوتیک هایی که در فرآیند تخمیر طبیعی ایجاد می شوند برای متعادل سازی فلور کلی بدن مهم هستند، بلکه به تجزیه ویتامین ها مانند ویتامین K به شکل قابل استفاده تری کمک می کنند. این کار باعث کاهش کار بدن شما برای هضم و جذب آنها می شود و میزان ورود به بدن را افزایش می دهد.

سویای تخمیر شده، ماست، کفیر و سایر محصولات لبنی تخمیر شده، چغندر و کلم می توانند مقدار مناسبی از پروبیوتیک ها را تأمین کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *