تاریخ:آذر 10, 1399

بهترین دستور پخت بیسکویت خانگی که تاکنون امتحان کرده اید!

دستور پخت بیسکویت خانگی

دستور پخت بیسکویت خانگی

این بیسکویت های خانگی سبک، نرم و کرکی هستند و می توانند ظرف مدت 15 دقیقه روی میز شما باشند! یک جزء اصلی آخر هفته در خانه شما!

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • کل زمان: 15 دقیقه
  • محصول : 12 نفر

مواد لازم :

  • 3 فنجان آرد همه منظوره
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چایخوری خامه تارتار
  • 3/4 فنجان کره سرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان شیر کامل

دستور پخت بیسکویت خانگی :

  1. فر را از قبل با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. راز بیسکویت های عالی کره سرد است. واقعاً سرد. بسیاری از اوقات خمیر بیسکویت خیلی کار می کند خمیر بیسکویت آنقدر کار می کند که کره قبل از اینکه بیسکویت حتی داخل اجاق برود نرم می شود. کره را به قطعات کوچک برش دهید و فقط وقتی آماده استفاده در خمیر هستید، از یخچال بیرون بیاورید.
  3. مواد خشک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
  4. برای زدن کره سرد به مخلوط آرد از دستگاه شیرینی پزی استفاده کنید. خیلی دیوان هوار هم نزنید فقط می خواهید تکه های کره کوچک، به اندازه نخود، را در سراسر خمیر مشاهده کنید.
  5. شیر و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند. خمیر چسبناک خواهد بود اما به کار خود ادامه ندهید. باید بتوانید قطعات کره را در خمیر مشاهده کنید.
  6. خمیر را روی یک سطح کاملاً آردپاشی شده برگردانید. مقداری آرد را روی قسمت بالای خمیر بپاشید بنابراین به انگشتان شما نمی چسبد و 10 تا 15 بار ورز دهید. اگر خمیر فوق العاده چسبناک است فقط مقداری آرد اضافی بپاشید.
  7. خمیر را به ضخامت 2 تا 2.5 سانت بصورت دایره با سر لیوان یا قالب برش دهید. بین 9 تا 12 بیسکویت باید بدست آورید.
  8. بیسکویت ها را روی یک ورق پخت کمی چرب شده با روغن بگذارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود، آنها را بپزید.
  9. کیفیت جالب و خوشمزه تر بودن، بالای بیسکویت ها را با کره ذوب شده فرچه بزنید …
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *