تاریخ:شهریور 28, 1399

به دنبال دستور پخت دونات بدون خمیر مایه هستید؟ همینجاست!

دستور پخت دونات بدون خمیر مایه

دستور پخت دونات بدون خمیر مایه

این دونات های نرم و پخته به تنهایی خوشمزه هستند، اما وقتی آنها را در کره ذوب شده غوطه ور کنید و آنها را در میان دارچین و شکر بغلتانید شگفت انگیز هستند!

مواد لازم برای دونات :

  • 2 فنجان آرد همه منظوره
  • 3/4 فنجان شکر سفید
  • 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چای خوری جوز هندی
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 3/4 فنجان دوغ
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

مواد لازم برای تزیین و مزه دار کردن :

  • 1/2 فنجان کره ذوب شده
  • 1/4 فنجان شکر سفید
  • 1/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین

دستور پخت دونات بدون خمیر مایه :

  1. فر را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف پیراشکی را با اسپری روغن چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوز هندی، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  3. در یک کاسه کوچک، دوغ ، تخم مرغ ، وانیل و کره ذوب شده را با هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  4. مواد مرطوب را درون مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
  5. ظرف دونات خود را 3/4 پر کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه آن را بپزید یا تا زمانی که دونات ها هنگام فشار دادن به خالت اول برگردند. قبل از بیرون آوردن از ظرف اجازه دهید کمی خنک شود.
  6. روی آن را تزیین کنید، قندها و دارچین را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  7. هر دونات را در کره ذوب شده غوطه ور کنید تا کاملاً آغشته شود و سپس در شکر و دارچین بچرخانید تا روکش شود.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *