تاریخ:آذر 9, 1399

تاهینی چیست ؟ و طرز تهیه تاهینی در چند دقیقه!

تاهینی چیست

تاهینی چیست ؟ تاهینی یا همان خمیر دانه کنجد یکی از اصلی ترین غذاهای خاورمیانه و مدیترانه است. این ممکن است به خاطر نقش اساسی آن در ساخت hummus (حمص) قابل توجه باشد ، اگرچه کاربردهای آن فراتر از این موارد است.

اما تاهینی می تواند در فروشگاه های مواد غذایی گران قیمت باشد، و بعضی اوقات بعد از مدتی در قفسه ، تلخ یا لکه دار می شود. خبر خوب این است که شما می توانید  آن را در خانه با هزینه کمتر تهیه کنید – و احتمال اینکه طعم آن هم بهتر شود. شما فقط به دو ماده نیاز دارید: دانه کنجد و روغن.

دانه کنجد

طرز تهیه تاهینی

1- کباب کردن دانه های کنجد خام باعث طعمی مغز تاهینی می شود. روی اجاق گاز ، دانه کنجد را روی یک ظرف خشک روی حرارت متوسط قرار دهید ، و آنها را مرتباً با یک قاشق چوبی هم بزنید. دانه ها را تا زمانی که به رنگ ملایم (قهوه ای) و معطر نباشید ، حدود 5 دقیقه بجوشد. دانه های کنجد خمیر شده را به یک بشقاب بزرگ یا سینی منتقل کنید و بگذارید کاملاً خنک شود. روش دیگر ، دانه ها را درون فر گرم کنید: فر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کنید. دانه های کنجد را روی یک ورقه پخت ریخته شده پخش کنید. دانه ها را نان تست کنید ، یک یا دو مرتبه هم بزنید ، تا زمانی که به آرامی رنگ شوند (نه قهوه ای) و معطر ، حدود 5 دقیقه. دانه های کنجد خمیر شده را به یک بشقاب بزرگ یا سینی منتقل کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.

2- دانه های کنجد را در یک پردازنده غذایی متناسب با تیغه S قرار دهید. (از طرف دیگر ، می توانید از ملات و گندم یا مخلوط کن استفاده کنید ، اگرچه موفقیت ممکن است به مخلوط کن خاص بستگی داشته باشد.)

3- به مدت 2 تا 3 دقیقه فرآوری کنید تا دانه کنجد خمیری خرد شود.

4- 2 قاشق غذاخوری روغن به غذای مواد غذایی اضافه کنید. 1 تا 2 دقیقه پردازش کنید ، در صورت لزوم طرفین را خرد کنید ، تا زمانی که مخلوط خمیری ضخیم و نسبتاً صاف ایجاد کند.

5- برای تاهینی نازک تر ، روغن را به طور همزمان 1 تا 2 قاشق غذا خوری اضافه کنید و تا رسیدن به قوام مورد نظر پردازش کنید.

6- نمک را به سلیقه اضافه کرده و فرآوری کنید تا ترکیب شود.

7- تاهینی ها را به یک ظرف شیشه ای یا دیگر ظرف هوایی منتقل کنید. آن را به مدت یک ماه یا بیشتر در یخچال نگهداری کنید. اگر مخلوط جدا شد ، تاهینی را هم بزنید تا روغن مجدداً توزیع شود.

در این مقاله فهمیدیم تاهینی چیست  و با طرز تهیه آن آشنا شدیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *