تاریخ:آذر 13, 1399

توفو چیست ؟ با خواص و طرز تهیه توفو آشنا شوید !

توفو چیست

توفو چیست ؟ توفو غذایی است که از شیر سویا چگالش ساخته شده است و در یک فرآیند کاملاً شبیه به پنیر ، به بلوک های جامد سفید فشرده می شود. سرچشمه آن کشور در چین است. شایعه است که یک آشپز چینی بیش از 2000 سال پیش با مخلوط کردن تصادفی یک دسته از شیر سویا تازه با نیگاری ، توفو را کشف کرد.

نیگاری همان چیزی است که هنگام برداشت نمک از آب دریا باقی مانده است. این ماده منعقد کننده غنی از مواد معدنی است که به منظور کمک به تقویت جامد و حفظ فرم آن از توفو استفاده می شود. اکثر سویا های جهان در حال حاضر در ایالات متحده رشد می کنند و بخش بسیار زیادی از نظر ژنتیکی اصلاح شده است (GMO).

اگرچه GMO بحث برانگیز است ، تحقیقات هنوز نیافته اند که آنها برای سلامتی انسان مضر هستند (منبع 1Trusteded). با این حال ، اگر نگران آن هستید ، به سادگی از مارک های توفو آلی غیر تراریخته و ارگانیک خودداری کنید.

مزایا توفو چیست

توفو از نظر کالری کم اما از نظر پروتئین و چربی بسیار کم است. همچنین حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. توفو حاوی مواد مغذی مانند مهار کننده های تریپسین و فیتات ها است. خیساندن یا تخمیر سویا قبل از تهیه توفو باعث کاهش این عناصر مغذی و افزایش ارزش غذایی آن می شود.

تمام محصولات مبتنی بر سویا حاوی ایزوفلاون هستند که به نظر می رسد فواید سلامتی مختلفی دارند. غذاهای کامل سویا مانند توفو می توانند چندین نشانگر سلامت قلب را بهبود بخشند. این ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی منجر شود.

تحقیقات نشان می دهد که سویا در برابر سرطان های پستان ، هضم و پروستات دارای اثر محافظتی است. توفو ممکن است اثرات مثبتی در کنترل قند خون داشته باشد ، اما مطالعات بیشتری برای تأیید این پیوند لازم است. توفو به دلیل دارا بودن ایزوفلاوون زیاد ، ممکن است مزایایی برای انواع شرایط سلامتی داشته باشد. با این حال ، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

خطرات استفاده از توفو چیست

خوردن توفو برای بیشتر افراد بی خطر است. اگر از تأثیرات منفی بر سلامتی نگران هستید ، بهتر است با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود دوبار بررسی کنید. توفو را می توان در اشکال و اشکال مختلف یافت. توفو خانگی نیز به طرز شگفت آوری آسان است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *