تاریخ:شهریور 29, 1399

حمص یا هوموس چیست ؟ و طرز تهیه حمص!

حمص چیست

هوموس چیست؟

من منصفانه اعتقاد دارم که هوموس یکی از بهترین مواد روی زمین است. ممکن است در کاسه بژ و خسته کننده به نظر برسد ، اما این مخلوط نخود ، روغن زیتون ، تاهینی ، آب لیمو و سیر باعث ایجاد یک سس می شود که خیلی بیشتر از آنچه که فکر میکنید خوش مزه است.

حمص چیست ؟ هاموس یک اختراع خاورمیانه است و من بخاطر آن سپاسگزارم. نخود یک حبوبات شیرین و مغذی است که در هنگام مخلوط شدن فوق العاده خامه ای می شود ، به خصوص هنگامی که چند قاشق غذاخوری کنجد و یک روغن سالم روغن زیتون خوب اضافه کنید. آب لیمو ترازوی ترش را به ترکیب می بخشد ، در حالی که سیر مشت محکم خود را اضافه می کند. فقط با این پنج ماده فوق العاده (به علاوه نمک و فلفل) خارق العاده است ، اما با ادویه جات مانند سواک ، زیره و پاپریکای دودی می تواند حتی بهتر باشد.

مواد لازم برای تهیه حمص

1 حدود 2 فنجان نخود پخته شده
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
3 قاشق غذاخوری ارده (تاهینی)
1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه فشرده (از 1/2 لیمو)

1سیر میخک کوچک ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه تازه خرد شده

گزینه های اضافی : چیپس پیتا ، چیپس پیتا ، سبزیجات خرد شده خام

طرز تهیه حمص

نخودها  را درون یک صافی بشویید  و نگه دارید. اگر زمان و صبر اجازه می دهد ، پوست هر یک از نخود های  را جدا کنید. این باعث می شود حمص شما نرم تر شود.

تمام مواد تشکیل دهنده موجود را در یک غذا ساز ترکیب کنید. نخود ، روغن زیتون ، تاهینی ، آب لیمو ، سیر ، نمک و فلفل را در کاسه پردازنده مواد غذایی متناسب با ضمیمه تیغه یا مخلوط کن ترکیب کنید.

حداقل 5 دقیقه حمص را صاف کنید. حمص را به طور مداوم به هم بزنید تا خیلی صاف شود ، حدود 5 دقیقه. همانطور که لازم است طرفین کاسه را بپیچانید تا هر قطعه بزرگی ادغام شود.

چاشنی ها را تنظیم کرده و  طعم دهنده خود را اضافه کرده و هر یک از مواد بیشتری را اضافه کنید. اگر حمص شما از آنچه دوست دارید سفت تر است ، 2 تا 3 قاشق غذاخوری از مایع نخود ذخیره شده را مخلوط کنید تا آن را نازک تر کرده و حمص را خامه تر کند.

به یک کاسه انتقال داده و سرو کنید. هوموس را درون یک کاسه بریزید و با چیپس های پیتا یا سبزیجات خام سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *