تاریخ:مرداد 13, 1399

خواص عسل و دارچین – مصرف روزانه عسل و دارچین چه تأثیری دارد ؟

خواص عسل و دارچین – ترکیب دارچین و عسل داروهای سلامتی باستانی، شیرین کننده محبوب و یک ادویه با ارزش هستند. علم پزشکی در حال جلب توجه عامه مردم در نگاه کردن به عسل و دارچین به عنوان درمان های پزشکی برای شرایط مختلف است. شما از کاری که دارچین و عسل می توانند بطور جداگانه و با هم انجام دهند شگفت زده خواهید شد. با این حال، ممکن است شما از اولین معجزه درمانی که اعتیاد به مواد مخدره زیادی دار بسیار افسرده شوید! و ممکن است بعد از خواندن شماره 7 شما عسل و دارچین را در جعبه کمکهای اولیه خود قرار دهید.

عسل و دارچین

1. درمان کاهش وزن معجزه آسا

روزانه یک قاشق غذاخوری عسل و دارچین میل کنید، در آب گرم ترکیب کرده، با معده خالی بنوشید، و وزن ذوب شده را تماشا کنید. مانند بیشتر برنامه های کاهش وزن که شامل افزایش ورزش و بهبود رژیم غذایی نیست، به نظر می رسد که برنامه رژیم غذایی عسل و دارچین خیلی صحیح باشد. و شواهد این احتمال را تأیید می کند. با قطع کردن شکر ، آرد سفید و غذاهای فرآوری شده ، رژیم خود را بهبود بخشید و با ورزش کالری بسوزانید.

2. کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

این یکی اثبات علمی دارد! خواص دارچین و عسل با التهاب مزمن، یک علامت در بیماری هایی مانند بیماری های قلبی، مبارزه می کند. نشان داده شده است که عسل و دارچین به تنهایی ضمن افزایش کلسترول HDL “خوب” ، کلسترول LDL و “تری گلیسیرید” بد را کاهش می دهند. خوردن آنها در کنار هم باعث کاهش فشار خون در موشهای آزمایشگاهی می شود.

هر دو دارچین و عسل سرشار از آنتی اکسیدان هستند که جریان خون به قلب را بهبود می بخشند و از لخته شدن خون جلوگیری می کنند. آنتی اکسیدان ها دارای اثرات مثبت سلامتی دیگری نیز هستند.

3. درمان زخم ها

از عسل در طول تاریخ برای درمان زخم ها استفاده شده است و تحقیقات استفاده فولکلور را تأیید می کند. هر دو عسل و دارچین به تنهایی ضد باکتری بوده و باعث کاهش التهاب می شوند.

یکی از جالب ترین کاربردها برای دارچین و عسل مانوکا در کنار هم در معالجه زخم پای دیابتی است. بهبودی این موارد بسیار دشوار است و اغلب توسط باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک آلوده می شوند.

تحقیقات نشان می دهد که ترکیب کمی از عسل و روغن دارچین است در کمک به زخم ها برای بهبودی ضمن دور نگه داشتن عفونت ها بسیار مؤثر هستند.

4. کاهش قند خون

علاوه بر درمان زخم پای دیابتی، خواص عسل و دارچین ممکن است به جلوگیری از دیابت کمک کرده و قند خون را در افراد دیابتی کاهش دهد. دارچین قند خون ناشتا را کاهش داده و حساسیت به انسولین را افزایش می دهد.

عسل تأثیر کمتری نسبت به شکر در میزان قند خون دارد. استفاده از این دو به عنوان شیرین کننده های جایگزین ممکن است به افراد دیابتی و پیش دیابتی ها در کنترل قند خون کمک کند.

بدیهی است، اگر شما رژیم غذایی و ورزش را که در وهله اول به شرایط کمک می کنند بهبود ندهید، این ترکیب آن را “درمان نمی کند” یا از دیابت جلوگیری نمی کند.

5. کند کردن روند پارکینسون و آلزایمر

بیماری های عصبی ترسناک مانند آلزایمر و پارکینسون ممکن است توسط دارچین کاهش یابند.

به نظر می رسد دارچین باعث ایجاد پروتئین در مغز می شود و از سلولهای عصبی و سایر عملکردهای مغزی که از ویژگیهای بارز بیماریهاست، محافظت می کند. همه اینها در موش های آزمایشگاهی است، بنابراین هنوز هیچ اثری در انسان موجود نیست.

6. خواص ضد سرطان

در حیوانات آزمایشگاهی نشانه هایی وجود دارد که عصاره دارچین می تواند از رشد سلول های سرطانی و تومور جلوگیری کند.

دارچین ممکن است آنزیم های مرتبط با سرطان روده بزرگ را سم زدایی کند و از رشد بیشتر محافظت نماید. از آنجا که هم دارچین و هم عسل سرشار از آنتی اکسیدان هستند، ممکن است در برابر سرطان روده بزرگ محافظت کننده باشند.

7. سرفه و سرماخوردگی

عسل سرکوب کننده سرفه موثرتر از دکسترومتورفان است. دارچین همچنین دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است، بنابراین مصرف یک قاشق غذاخوری دارچین و عسل ممکن است به رفع سرماخوردگی کمک کند.

با این حال، از آنجا که بیشتر سرماخوردگی ها ناشی از ویروس ها هستند، ممکن است به طور ویژه تأثیر نگذارد.

نتیجه گیری

عسل و دارچین اثرات سلامتی مشخصی دارند. فقط از چندین عامل آگاه باشید. ابتدا، دو نوع دارچین، cassia و ceylon وجود دارد. Cassia کیفیت پایین تری دارد و معمولاً در فروشگاه های مواد غذایی فروخته می شود و حاوی مقادیر زیادی کومارین است. کومارین در دوزهای زیاد می تواند مضر باشد. با این حال، cassia از نظر سینامالدئید بالاتر است، روغنی که ممکن است مؤلفه مهم در این درمانهای احتمالی باشد.

دوم، عسل خام است و، در برخی موارد تنوع و کوناگونی خاصی دارد. عسل موجود در قفسه های فروشگاه های مواد غذایی پاستوریزه شده است و ممکن است توسط شربت ذرت با فروکتوز بالا قلابی شود.

این منجر به از بین رفتن خواص عسل و دارچین و هرگونه احتمال کاهش وزن می شود. با این حال، عسل خام (یا هر عسل) را به کودکان زیر یک سال ندهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *