دستورپخت حلوا
حلوا در اصل یک دسر عربی است که در لغت به معنی “شیرین” است، اما به بسیاری از کشورهای آسیایی و شمال آفریقا راه یافته، و در هر منطقه متفاوت تهیه و سرو می شود. در ایران معمولاً در مراسم تشییع جنازه یا در ماه رمضان (افطار) سرو و با نارگیل خرد شده یا بادام خرد شده تزیین می شود.
- محصول: 4 نفر
مواد لازم :
- 1 فنجان آرد گندم
- 1 فنجان شکر
- ½ فنجان کره یا روغن نباتی
- 2 فنجان آب
- ½ فنجان گلاب
- ¼ قاشق چای خوری زعفران ساییده شده در 4 قاشق غذاخوری آب داغ حل شده
- ¼ قاشق چای خوری هل
دستورپخت حلوا :
- کره یا روغن را در قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس آرد را اضافه کرده و حرارت را تا حد ممکن کم کنید.
- آرد را به طور مداوم و با حوصله هم بزنید تا به رنگ قهوه ای طلایی در آید. در صورت لزوم روغن را تنظیم کرده و کنار بگذارید.آب داغ را با شکر، زعفران، گلاب و هل مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا شکر ذوب شود و آن را به آرامی در مخلوط آرد و کره بریزید. مراقب باشید که همه آن را یک باره نریزید.
- قابلمه را دوباره روی اجاق بگذارید و حرارت را روی متوسط تا کم تنظیم کنید. دوباره آن را مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود. آماده شدن معمولاً 1-2 دقیقه طول می کشد.
- حلوا را روی بشقاب پهن کرده و با بادام یا نارگیل خرد شده تزئین کنید.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید