تاریخ:بهمن 2, 1399

دستورپخت سیب زمینی پنیری : یک غذای فرعی مورد علاقه در خانه شما

دستورپخت سیب زمینی پنیری

دستورپخت سیب زمینی پنیری

سیب زمینی های پنیری آسان مطمئناً به یک غذای فرعی مورد علاقه در خانه شما تبدیل می شوند. سیب زمینی های نرم در سس پنیر میانبر تا زمانی که طلایی و حباب دار شود پخته می شوند! این سیب زمینی کسرول هر وعده غذایی را به یک مهمانی تبدیل می کند. این غذای کناری غنی و خوش طعم را با ژامبون لعاب دار، پایه مرغ پخته شده یا فیله گوشت برشته شده سرو کنید.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت
  • محصول: 8 وعده

مواد لازم :

  • حدود 1.5 کیلوگرم سیب زمینی خرد شده یا 850 گرم سیب زمینی ریز کرده و سرخ شده
  • ¼ فنجان کره ذوب شده
  • 1 فنجان خامه ترش
  • 1 فنجان سرشیر سوپ مرغ یا خامه چدار
  • ¼ فنجان پیازچه خرد شده
  • 2 فنجان پنیر چدار ، تقسیم شده

دستورپخت سیب زمینی پنیری

دستورپخت سیب زمینی پنیری :

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم و یک ظرف پخت 22 در 33 سانتیمتر را چرب کنید.
  2. اگر از سیب زمینی تازه استفاده می کنید، در قابلمه ای با آب سرد قرار دهید. 12-14 دقیقه یا تا زمانی که چنگال در آن فرو رود بپزید. آبکش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
  3. کره را ذوب کرده، خامه ترش، سرشیر، پیازچه و 1 و ½ فنجان پنیر را اضافه کنید. سیب زمینی ها را ریخته و ترکیب کنید. در ظرف پخت آماده پخش کنید.
  4. روی آن را با پنیر باقیمانده بپزید و به مدت 28-30 دقیقه بپزید یا تا زمانی که قهوه ای و حباب دار شود.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *