تاریخ:آبان 9, 1399

دستورپخت کشک بادمجان : محبوب ترین پیش غذای ایرانی !

دستورپخت کشک بادمجان

دستورپخت کشک بادمجان
  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
    زمان پخت: 30 دقیقه
    زمان کل: 40 دقیقه
  • محصول: 2 نفر

مواد لازم :

  • 3 بادمجان متوسط
  • 4 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1 حبه سیر بزرگ، خرد شده
  • ½ فنجان آب
  • ⅓ تا ½ اشق چایخوری نمک
  • ⅛ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1/16 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ⅓ فنجان گردو
  • 1 عدد پیاز بزرگ زرد، متوسط خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 2 قاشق چایخوری نعناع خشک
  • ¾ فنجان کشک
  • چند برگ نعنا تازه به عنوان تزیین (اختیاری)

دستورپخت کشک بادمجان :

  1. بادمجان های پوست گرفته را به دلخواه برش دهید.
  2. 4 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه نچسب متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید. بادمجان ها را به صورت یک لایه در تابه بچینید. ماهی تابه را بپوشانید و بادمجان ها را حدود 7 دقیقه سرخ کنید، یا تا زمانی که در یک طرف قهوه ای طلایی شود. برگردانید، دوباره بپوشانید و 5-7 دقیقه دیگر طرف دیگر را سرخ کنید، یا تا زمانی که بادمجان ها را به راحتی با چنگال بخورید. بادمجان ها را بدون مراقبت رها نکنید. گرمای زیاد خیلی زود آنها را می سوزاند.
  3. در همین حال در یک تابه دیگر 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز خرد شده را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
  4. این روش آسان را برای خرد کردن سیر امتحان کنید : با غذاساز، دور تند سیر را ریز کنید تا زمانی که یکنواخت خرد شود.
  5. سیر خرد شده، آب، نمک، پودر فلفل قرمز، و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را همراه بادمجان های سرخ شده به تابه اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و حدود 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید، یا تا زمانی که بادمجان ها خیلی نرم شوند و همه آب آن جمع شود. حرارت را خاموش کرده و بادمجان ها را با یک چنگال یا دستگاه خرد کن سیب زمینی له کرده و به قطعات کوچک درآورید.
  6. در همان غذاساز، ⅓ فنجان گردو اضافه کنید و خوب ریز کنید، حدود 1 دقیقه. فرآیند را زیاد انجام ندهید، گردوها نرم هستند و خیلی سریع به خمیر تبدیل می شوند.
  7. وقتی پیاز سرخ شده قهوه ای طلایی شد، تابه را از روی حرارت برداشته و 2 قاشق چایخوری نعناع خشک خرد شده را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود و کنار بگذارید. مقدری نعنا خشک سرخ شده و پیاز داغ برای تزیین نگه دارید.
  8. بقیه مخلوط پیاز را به همراه گردوی فرآوری شده به بادمجان های له شده اضافه کنید. خوب هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
  9. ¾ فنجان کشک را با مخلوط بادمجان مخلوط کنید تا یکدست شود.
  10. مخلوط بادمجان را به ظرف سرو منتقل کنید.
  11. با نان تخت تست شده یا باگت فرانسوی بصورت گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *