تاریخ:آبان 3, 1399

دستورپخت کیک خیس : یک کیک عالی برای دوستداران شیر!

دستورپخت کیک خیس

دستورپخت کیک خیس

این کیک با سه لایه درست شده است: کیک، فیلینگ، و روکش. 4 نوع شیر در مراحل تهیه وجود دارد : شیر کامل، شیر تغلیظ شده، شیر خشک و خامه سنگین. این یک کیک عالی برای دوستداران شیر است!

  • محصول: برای 24 نفر

مواد لازم :

  • 1 و ½ فنجان آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ½ فنجان کره بدون نمک
  • 1 فنجان شکر سفید
  • 5 عدد تخم مرغ بزرگ
  • ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 فنجان شیر کامل
  • 1 (400 گرم) قوطی شیر تغلیظ شده شیرین شده
  • 1 (340 گرم) قوطی شیر خشک
  • 1 و ½ فنجان خامه مخصوص سنگین
  • 1 فنجان شکر سفید
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

دستورپخت کیک خیس :

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب پخت 23 در 33 سانت را چرب کرده و آرد بزنید.
  2. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
  3. کره یا مارگارین و 1 فنجان شکر را با هم مخلوط بزنید تا نرم شود. تخم مرغ و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل را اضافه کنید؛ خوب هم بزنید.
  4. مخلوط آرد را هر بار 2 قاشق غذاخوری به مخلوط کره اضافه کنید؛ مخلوط کنید تا خوب یکدست شود. خمیر را در قالب آماده بریزید.
  5. به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) بپزید. کیک را چندین بار با چنگال سوراخ کنید.
  6. شیر کامل، شیر تغلیظ شده و شیر خشک را با هم ترکیب کنید. بالای کیک خنک شده بریزید.
  7. خامه، 1 فنجان شکر باقیمانده و 1 قاشق چایخوری وانیل باقیمانده را بزنید تا غلیظ شود. بالای کیک پخش کنید. حتما کیک را در یخچال نگه دارید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *