دستورپخت کیک خیس
این کیک با سه لایه درست شده است: کیک، فیلینگ، و روکش. 4 نوع شیر در مراحل تهیه وجود دارد : شیر کامل، شیر تغلیظ شده، شیر خشک و خامه سنگین. این یک کیک عالی برای دوستداران شیر است!
- محصول: برای 24 نفر
مواد لازم :
- 1 و ½ فنجان آرد همه منظوره
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ½ فنجان کره بدون نمک
- 1 فنجان شکر سفید
- 5 عدد تخم مرغ بزرگ
- ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 2 فنجان شیر کامل
- 1 (400 گرم) قوطی شیر تغلیظ شده شیرین شده
- 1 (340 گرم) قوطی شیر خشک
- 1 و ½ فنجان خامه مخصوص سنگین
- 1 فنجان شکر سفید
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستورپخت کیک خیس :
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب پخت 23 در 33 سانت را چرب کرده و آرد بزنید.
- آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
- کره یا مارگارین و 1 فنجان شکر را با هم مخلوط بزنید تا نرم شود. تخم مرغ و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل را اضافه کنید؛ خوب هم بزنید.
- مخلوط آرد را هر بار 2 قاشق غذاخوری به مخلوط کره اضافه کنید؛ مخلوط کنید تا خوب یکدست شود. خمیر را در قالب آماده بریزید.
- به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) بپزید. کیک را چندین بار با چنگال سوراخ کنید.
- شیر کامل، شیر تغلیظ شده و شیر خشک را با هم ترکیب کنید. بالای کیک خنک شده بریزید.
- خامه، 1 فنجان شکر باقیمانده و 1 قاشق چایخوری وانیل باقیمانده را بزنید تا غلیظ شود. بالای کیک پخش کنید. حتما کیک را در یخچال نگه دارید.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید