تاریخ:شهریور 30, 1399

دستور تهیه پاستا اسفناج و ژامبون خامه ای

پاستا اسفناج

جهت تهیه پاستا اسفناج و ژامبون خامه ایی یک کیلو اسفناج را پاک کنید، بشویید و بدون آب در قابلمه‌ای بریزید تا بخارپز شوند. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. 1 عدد پیاز ریز شده را در تابه تفت دهید. اسفناجهای پخته را ساطوری کنید و با کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید.


در آخر نیم کیلو کالباس خرد یا خلال شده هم به تابه اضافه کنید و همراه دیگر مواد تفت دهید. حرارت را خاموش کنید. یک بسته پاستای 500 گرمی را به روش معمول در آب جوش بریزید و بپزید. بعد از نرم شدن آنها را در آبکش بریزید و از رویشان آب سرد رد کنید.

در قابلمه‌ای بزرگ 2 پیمانه شیر بریزید، روی حرارت متوسط بگذارید. یک قالب 50 گرمی کره، یک بسته 200 گرمی پنیر خامه‌ای، کمی نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکنواخت و سس مانند شوند. مایه اسفناج و پاستاها را هم به این قابلمه اضافه کنید و پس از مخلوط و گرم شدن، پاستا اسفناج را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *