تاریخ:بهمن 1, 1399

دستور پخت استانبولی : ترکیبی لذیذ از برنج، گوجه فرنگی و سیب زمینی

دستور پخت استانبولی

دستور پخت استانبولی

استامبولی پلو ترکیبی لذیذ از برنج، گوشت گاو، رب گوجه فرنگی و سیب زمینی است. برخی می گویند که نام آن از نوع سیب زمینی هایی گرفته شده است که در دستورالعمل اصلی که استانبولی نامیده می شد استفاده می شده است. اما می توانید از هر نوع سیب زمینی دیگری استفاده کنید و طعم آن به همان اندازه خوشمزه خواهد بود. دستور العمل از منطقه ای به منطقه دیگر یا حتی از یک خانواده به خانواده دیگر متفاوت است. بعضی از خانواده ها آن را فقط با برنج و گوجه فرنگی درست می کنند، بعضی ها به آن سیب زمینی اضافه می کنند و بعضی دیگر از خانواده ها گوشت و لوبیا سبز. غذاهای فرعی مناسب برای سرو با آن ماست و خیار یا ترشی کلم قرمز است.

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • محصول: 3 نفر

مواد لازم :

  • 1 پیاز بزرگ
  • 5 گوجه فرنگی
  • 1 سیب زمینی بزرگ
  • 3 فنجان برنج
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک، فلفل و زردچوبه

دستور پخت استانبولی :

  1. از یک ساعت قبل برنج را خیس کنید. در آغاز، پیاز را تکه تکه کنید.
  2. در یک قابلمه بزرگ یا تابه روغن یا کره را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید تا داغ شود. پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند. زردچوبه را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه هم بزنید.
  3. گوجه فرنگی ها را بریزید و دو قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید. 10 دقیقه هم بزنید تا گوجه نرم شود.
  4. سیب زمینی را بریزید و آن را به سس گوجه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید.
  5. آب برنج را تخلیه کنید. برنج را به سس گوجه اضافه کنید. 2 قسمت آب جوشانده را به 1 قسمت برنج اضافه کنید.
  6. وقتی آب در حال بخار دادن است، شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید دم بکشد.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *