دستور پخت اسنک پیتزایی
رسیدن از صبحانه به ناهار و ناهار تا شام بدون اینکه چیزی بخورید سخت است. ایده های آسان میان وعده شما را در طول روز بدون دویدن به ظرف آب نبات راهنمایی می کنند.
- محصول: 4 کسادیا (خوراک مکزیکی حاوی آرد و پنیر و کدو و ادویه که سرخ می کنند)
مواد لازم :
- 8 عدد تورتیلا آردی
- 225 گرم پنیر موزارلا خرد شده
- 150 گرم پپرونی
- 450 گرم سس پیتزا
اختیاری :
- 170 گرم زیتون سیاه خرد شده
- 1 فنجان قارچ خامه ای خرد شده
دستور پخت اسنک پیتزایی :
- یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط گرم کنید و پپرونی را سرخ کنید تا ترد شود. روی حوله کاغذی منتقل کنید تا روغن آن گرفته شود.
- هر تورتیلا را با یک لایه نازک سس پیتزا فرچه بزنید (یک لایه بسیار نازک).
- بالای سس در زیر تورتیلا پنیر بپاشید. در صورت تمایل روی آن را با پپرونی و سایر مواد روکش کنید. یک لایه پنیر دیگر بپاشید و تورتیلا دیگر را روی آن قرار دهید (سمت سس داخل آن باشد).
- از قبل صفحه چدنی (صفحه گریل) متوسط را روی حرارت متوسط گرم کنید. کسادیارا در ظرف بگذارید و 3-5 دقیقه از هر طرف بپزید، تا پنیر ذوب و تورتیلا ترد شود.
- به قطعات دلخواه برش بزنید و با کمی سس پیتزا سرو کنید.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید