تاریخ:بهمن 9, 1399

دستور پخت اسنک پیتزایی : میان وعده آسان 10 دقیقه ای

دستور پخت اسنک پیتزایی

دستور پخت اسنک پیتزایی

رسیدن از صبحانه به ناهار و ناهار تا شام بدون اینکه چیزی بخورید سخت است. ایده های آسان میان وعده شما را در طول روز بدون دویدن به ظرف آب نبات راهنمایی می کنند.

  • محصول: 4 کسادیا (خوراک مکزیکی حاوی آرد و پنیر و کدو و ادویه که سرخ می کنند)

مواد لازم :

  • 8 عدد تورتیلا آردی
  • 225 گرم پنیر موزارلا خرد شده
  • 150 گرم پپرونی
  • 450 گرم سس پیتزا

اختیاری :

  • 170 گرم زیتون سیاه خرد شده
  • 1 فنجان قارچ خامه ای خرد شده

دستور پخت اسنک پیتزایی :

  1. یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط گرم کنید و پپرونی را سرخ کنید تا ترد شود. روی حوله کاغذی منتقل کنید تا روغن آن گرفته شود.
  2. هر تورتیلا را با یک لایه نازک سس پیتزا فرچه بزنید (یک لایه بسیار نازک).
  3. بالای سس در زیر تورتیلا پنیر بپاشید. در صورت تمایل روی آن را با پپرونی و سایر مواد روکش کنید. یک لایه پنیر دیگر بپاشید و تورتیلا دیگر را روی آن قرار دهید (سمت سس داخل آن باشد).
  4. از قبل صفحه چدنی (صفحه گریل) متوسط را روی حرارت متوسط گرم کنید. کسادیارا در ظرف بگذارید و 3-5 دقیقه از هر طرف بپزید، تا پنیر ذوب و تورتیلا ترد شود.
  5. به قطعات دلخواه برش بزنید و با کمی سس پیتزا سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *