تاریخ:بهمن 9, 1399

دستور پخت بامیه : دونات ایرانی با عطر پرتقال و گلاب و رنگ طلایی زعفران

دستور پخت بامیه

دستور پخت بامیه

پیراشکی های ایرانی و خاورمیانه ای با طعم گلاب و زعفران با نام بامیه نیز شناخته می شوند. این شیرینی ظاهری ترد دارد اما از داخل نرم و له شده و شهد دار هستند و بسیار خوب با یک فنجان چای همراه می شوند.

مواد لازم :

  • 1 فنجان آرد
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری زعفران
  • 1 فنجان شکر
  • 1 قاشق غذاخوری گلاب
  • روغن نباتی یا کانولا برای سرخ کردن

دستور پخت بامیه :

  1. زعفران را به مدت 20 دقیقه در یک کاسه با 4/1 آب جوش دم کنید.
  2. شربت ساده را درست کنید. در یک قابلمه کوچک، 1 پیمانه شکر و 1/2 پیمانه آب اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. اطمینان حاصل کنید که کاراملی نشده است. وقتی تقریباً غلیظ شد، 1 قاشق غذاخوری گلاب 3 قاشق چایخوری مایع زعفران را به قابلمه اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر جوشاندن را ادامه دهید. بعد از اتمام کار، کنار بگذارید.
  3. در یک قابلمه دیگر ، 1 فنجان آب ، 2 پیمانه شکر و 3 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود و همه چیز ترکیب شود.
  4. روی حرارت کم، 1 فنجان آرد به قابلمه اضافه کنید و با استفاده از کاردک آرد را درون کره مخلوط کنید تا به صورت گلوله خمیر درآید. بعد از اتمام کار، آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید در دمای اتاق قرار بگیرد.
  5. وقتی خمیر در دمای اتاق قرار دارد، آن را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و 2 عدد تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید تا همه چیز یکدست شود. خمیر بسیار چسبناک است بنابراین داشتن میکسر دستی به شما کمک می کند.
  6. یک تابه بزرگ را با 2.5 سانت روغن گرم کنید و بگذارید داغ داغ شود.
  7. خمیر را داخل قیف ریخته و به اندازه های کوچک در روغن سرخ کنید.
  8. از هر طرف خمیر را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود (2-3 دقیقه در هر طرف). بعد از اتمام کار، از یک توری استفاده کنید تا روغن اضافی را بگیرید و بامیه ها را به شربت زعفران منتقل کنید.
  9. این کار را تکرار کنید تا همه خمیر و شربت استفاده شود.
نوش جان !

 

دستور پخت بامیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *