تاریخ:مهر 29, 1399

دستور پخت بورک ترکیه ای : بهترین میان وعده ای که در زندگیتان خورده اید!

دستور پخت بورک ترکیه ای

دستور پخت بورک ترکیه ای 

این غذای ترکی که با مخلوطی از پنیر و سبزیجات پر شده است، یک میان وعده گیاهی فوق العاده است. بورک در غذاهای ترکی را می توان به عنوان یک پای خوشمزه در نظر گرفت، اما به لطف ورق های فیلو ، بسیار سبک تر از آن است. چندین نوع و شکل دارد اما اسفناج و پنیر ترکی جایگاه ویژه ای در همه آنها خواهد داشت.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • کل زمان: 55 دقیقه
  • محصول: 25 برش

مواد لازم :

  • 4 ورق فیلو
  • 4 تخم مرغ
  • 2 فنجان ماست
  • ¼ فنجان قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای پر کردن

  • ½ فنجان پنیر فتا، خرد شده
  • ¼ فنجان پارمزان یا هر پنیری که دوست دارید
  • 3 پیازچه، خرد شده
  • 2 تره فرنگی، خرد شده
  • ½ فنجان جعفری، خرد شده
  • ¼ فنجان شوید تازه، خرد شده

برای تزیین

  • 2 قاشق غذاخوری سیاه دانه

دستور پخت بورک ترکیه ای :

دستور پخت بورک ترکیه ای

  1. همه مواد را برای پر کردن ترکیب کرده و کنار بگذارید.
  2. خم مرغ ، ماست و روغن زیتون را مخلوط کنید. کنار بگذارید.
  3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  4. یک ورق پخت را کمی چرب کنید. اولین ورقه فیلو را در ورقه پخت به شکلی لایه بندی کنید که طرفین روی هم قرار بگیرند. قسمت بالای آن را تقریباً با مخلوط تخم مرغ و ماست فرچه بزنید. قسمتهای آویزان را پاره کرده و فقط آنها را روی ورقه فیلویی که با مخلوط فرچه زده شده قرار دهید تا لایه اول را تا آنجا که می توانند بپوشانند. لازم نیست که کامل باشند. قسمت بالای برگهای پاره شده فیلو را با مخلوط فرچه بزنید. ورق فیلو دوم را نیز به همین ترتیب قرار دهید. فرچه بزنید. قطعات برجسته آن را پاره کنید، آنها را در قسمت بالا قرار دهید و با مخلوط فرچه بزنید.
  5. قسمت بالای این لایه را به طور یکنواخت پهن کنید. ورق فیلو سوم را روی مواد پر کردن قرار دهید، با مخلوط فرچه بزنید. قطعات آویزان را پاره کنید، روی لایه سوم قرار دهید. فرچه بزنید. در آخر، ورق چهارم فیلو را قرار داده و با مخلوط فرچه بزنید. قطعات کاملاً آویزان را پاره کنید، آنها را روی آخرین لایه قرار دهید و بقیه مخلوط تخم مرغ و ماست را روی آن بپاشید. با استفاده از فرچه آن را به طور مساوی پخش کنید.
  6. بورک را به صورت مربع برش داده و سیاه دانه را بپاشید.
  7. آن را به مدت 40-45 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی شود بپزید.
  8. آن را از فر خارج کنید و روی آن را با یک حوله تمیز بزرگ بپوشانید و بگذارید خنک شود. این باعث می شود که نرم باقی بماند.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *