تاریخ:مرداد 13, 1399

دستور پخت بیف استراگانف – شگفت انگیز ترین استروگانفی که تا به حال خورده اید!

دستور پخت بیف استراگانف

دستور پخت بیف استراگانف – نوارهای گوشتی آبدار طعم دار طلایی که در دل سس قارچ و خامه باور نکردنی قرار دارند! این دستور پخت بیف استراگانف دستور 30 دقیقه ای آسان است.

اگر تا به حال گوشت گاو خشک و بیش از حد پخته را هر چه که بوده مصرف کرده اید، عاشق این دستور پخت بیف استراگانف خواهید شد! فقط دو قانون ساده برای گوشت گاو آبدار و ترد :

  1. استفاده از برش مناسب؛ و
  2. داغ کردن 30 ثانیه ای.
چه برشی از گوشت گاو برای استروگانف بهترین است؟

دستور پخت بیف استراگانف

بهترین برش های گوشت گاو برای استروگانوف، برش های ترد و آبدار هستند مانند :

  • مرکز دنده بدون استخوان – که به آن فیله اسکاچ نیز گفته می شود
  • گوشت راسته بدون استخوان
  • سر استیک گوشت راسته
  • گوشت پشت مازو گاو

استروگانوف بهتر است آهسته پخته شود.

داغ کردن 30 ثانیه ای

30 ثانیه هر طرف از نوارهای نازک گوشت گاو را در تابه داغ قرار دهید و به محض تغییر رنگ صورتی از تابه خارج کنید!

گوشت گاو در این مرحله هنوز خام است اما نگران نباشید! پخت پایانی در سس انجام می شود.

دستور پخت بیف استراگانف

سس استروگانف از چه ساخته شده است؟

سس استروگانوف نوعی خامه ترش است که با مایع گوشت گاو تهیه شده و با آرد غلیظ شده است. با خردل طعم دار شده و قارچ نیز در آن وجود دارد.

من عاشق رنگ خامه قهوه ای کم رنگ در برابر گوشت گاو قهوه ای طلایی عمیق هستم!

استروگانوف گاو را می توانید 3 تا 4 روز در یخچال نگه دارید. اما هنگام گرم کردن مجدد خیلی زیاد مراقب باشید که بیش از حد نباشد! آن را روی نودل ، ماکارونی یا پوره سرو کنید – خمیر گل کلم را برای یک جایگزین کم کربوهیدرات امتحان کنید! در صورت استفاده از رشته فرنگی یا ماکارونی ، توصیه می کنم از ماکارونی کوچک استفاده کنید تا خوردن آن آسان شود.

مواد لازم :
  • 600 گرم استیک فیله اسکچ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • 1 پیاز بزرگ (یا 2 پیاز کوچک)، خرد شده
  • 300 گرم قارچ ، خرد شده (نه خیلی ریز)
  • 40 گرم / 3 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 2 فنجان / 500 میلی لیتر آب گوشت، ترجیحاً کم نمک
  • 1 قاشق غذاخوری خردل
  • 150 میلی لیتر / 2/3 فنجان خامه ترش
  • نمک و فلفل
دستور پخت بیف استراگانف :
  1. برای صاف کردن استیک ها به ضخامت حدود 3/4 سانتی متر از مشت خود استفاده کنید. به نوارهای 5 میلی متری برش بزنید و چربی اضافی آن را جدا کنید.
  2. کمی نمک و فلفل بپاشید.
  3. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ظرف بزرگ روی حرارت زیاد گرم کنید. نیمی از گوشت گاو را در ماهی تابه پراکنده کنید، به سرعت آن را با انبر پخش کنید. 30 ثانیه دست نخورده بگذارید تا قهوه ای شود. گوشت گاو را به سرعت چرخانده (به بهترین شکل ممکن!) سمت دیگر را 30 ثانیه دست نخورده بگذارید تا قهوه ای شود. بلافاصله از روی ظرف بردارید.
  4. با 1 قاشق غذاخوری دیگر روغن بقیه گوشت را هم آماده کنید.
  5. اجاق را به حد متوسط رو به بالا روشن کنید. کره را اضافه کنید، ذوب کنید. سپس پیازها را اضافه کنید ، به مدت 1 دقیقه بپزید ، سپس قارچ ها را اضافه کنید.
  6. قارچ ها را بپزید تا طلایی شوند.
  7. آرد را اضافه کنید، به مدت 1 دقیقه هم بزنید.
  8. هنگام هم زدن نیمی از آب گوشت را اضافه کنید. پس از ترکیب، آب مایع باقی مانده را اضافه کنید.
  9. هم بزنید، سپس خامه ترش و خردل را اضافه کنید تا خامنه ذوب شده و یکدست شود.
  10. به جوش آورید و سپس حرارت را به کم متوسط کاهش دهید. پس از آنکه خامه به قوان رسید (3 – 5 دقیقه)، نمک و فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.
  11. گوشت گاو را به داخل آن اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه حرارت دهید، سپس فوراً از اجاق بردارید.
  12. با ماکارونی یا رشته فرنگی سرو کنید!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *