تاریخ:آذر 5, 1399

دستور پخت جوجه چینی : سریع و آسان فقط در 30 دقیقه !

دستور پخت جوجه چینی

دستور پخت جوجه چینی

این دستور ساده سرخ کردنی برای جوجه چینی و کلم بروکلی در یک سس قهوه ای، سریع، آسان و فقط در 30 دقیقه روی میز است – دیگر چه میخواهید؟ برای یک وعده غذایی اصیل چینی درست در خانه خودتان با سوپ رشته فرنگی چینی و برنج سرخ شده خانگی سرو کنید!

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کلی: 30 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 سر بزرگ کلم بروکلی که به صورت گل های کوچک برش خورده است
  • 3 قاشق غذاخوری روغن
  • 6 ران مرغ بدون استخوان بدون پوست
  • 3 حبه سیر پوست کنده و ریز خرد شده
  • 3 عدد پیاز خرد شده
  • یک تکه 2.5 سانتیمتری زنجبیل ، پوست کنده و خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری سس (Hoisin) هویسین (که سیاه و پر ادویه است) یا سس صدف برای شیرینی کمتر
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا سبک (با مزه اضافی)
  • تقریباً 6 قاشق غذاخوری عسل
  • 6 قاشق غذاخوری آب گرم

دستور پخت جوجه چینی :

  1. کلم بروکلی را کمی نرمتر از آنچه که شما ترجیح می دهید بخارپز یا برشته کنید و کنار بگذارید.
  2. یک ظرف ووک را روی حرارت زیاد گرم کنید و کمی روغن به آن اضافه کنید. مرغ را اضافه و از هر طرف سرخ کنید تا قهوه ای شود. مرغ را برداشته و کنار بگذارید.
  3. سیر، پیاز و زنجبیل را به مدت 30 ثانیه در ووک داغ سرخ کنید، در صورت لزوم کمی روغن اضافه کنید، هر از چند گاهی آن را هم بزنید.
  4. مرغ را دوباره در ووک قرار دهید. سس سویا، سس هویسین و آب داغ را اضافه کرده و جوش بیاورید. مقداری عسل بپاشید، درب آن را ببندید، بجوش آورید و به مدت 7-10 دقیقه بارها و بارها با عسل تفت دهید، یا تا زمانی که مرغ پخته شود و سس آن کم شود.
  5. کلم بروکلی را اضافه کرده و با سس آن را تفت دهید تا پخته شود.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *