تاریخ:آذر 6, 1399

دستور پخت حلوای هویج : فاقد گلوتن و لبنیات اما دارای بافت خامه ای

دستور پخت حلوای هویج

دستور پخت حلوای هویج

با هویج های یخچال خود کار متفاوتی انجام دهید و دسر سالم و خوشمزه ای به خانواده بدهید که قلب شما را در روزهای سرد پاییزی گرم می کند!

  • محصول: 6 تا 8 نفر

مواد لازم :

  • 900 گرم هویج، پوست کنده و خرد شده
  • 1 و 1/2 فنجان آرد برنج ، الک شده
  • 1 و 1/2 فنجان شکر
  • 5-4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 2-3 قاشق غذاخوری گلاب
  • 1/4 قاشق چای خوری زعفران حل شده در 3-4 قاشق غذاخوری آب داغ
  • 1/4 قاشق چای خوری پودر هل
  • آب

برای تزئین

  • 2-3 قاشق غذاخوری پسته (خرد شده)
  • 2-3 قاشق غذاخوری بادام (خلال شده) * اختیاری
  • 1 قاشق چای خوری گلبرگ رز خشک خرد شده * اختیاری

دستور پخت حلوای هویج :

  1. شکر و 1 و 1/2 فنجان آب را در یک قابلمه کوچک ترکیب کنید، بگذارید تا روی حرارت متوسط به آرامی بجوشد تا خوب شکر حل شود. کنار بگذارید.
  2. ویج های خرد شده را در قابلمه قرار دهید، 1 و 1/2 فنجان آب به آن اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و روی حرارت متوسط و کم برای حدود 30-40 دقیقه یا تا زمانی که هویج نرم شود بپزید.
  3. هویج ها را با استفاده از همزن برقی یا چنگال برای قوام نرمتر له کنید.
  4. در یک ماهی تابه بزرگ با درپوش کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید، آرد برنج الک شده را اضافه کنید، مرتباً هم بزنید تا آرد قهوه ای طلایی روشن شود.
  5. هویج های له شده را به آرد برنج اضافه کنید. خوب مخلوط کنید.
  6. شربت را به تدریج روی مخلوط آرد برنج و هویج بریزید. زعفران ، گلاب و هل را اضافه کنید. کاملاً ترکیب کنید. روی آن را بپوشانید و روی حرارت ملایم بپزید تا 30 دقیقه دیگر طعم ها با هم ترکیب شوند.

برای سرو، حلوا را روی بشقاب سرو بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کرده و روی آن را با پسته تزئین کنید.

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *