تاریخ:آذر 7, 1399

دستور پخت خمیر پیتزا – ساده ترین و بهترین دستور تهیه خمیر پیتزا

دستور پخت خمیر پیتزا

دستور پخت خمیر پیتزا

فقط با 6 ماده اولیه و بدون نیاز به آردهای تجملی، این خمیر پیتزا فقط به یک کاسه، حدود 3 ثانیه ورز دادن و فقط 30 دقیقه استراحت نیاز دارد.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان استراحت: 30 دقیقه
  • کل زمان: 1 ساعت
  • محصول: 12 نفر

مواد لازم :

  • 2 تا 2 و 1/3 فنجان آرد همه منظوره یا آرد نان تقسیم شده (250-295 گرم)
  • 1 بسته مخمر فوری (2 و 1/4 قاشق چایخوری)
  • 1 و 1/2 قاشق چایخوری شکر
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 تا 1/4 قاشق چای خوری پودر سیر و / یا برگ ریحان خشک اختیاری است
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون + اضافی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون + اضافی

دستور پخت خمیر پیتزا :

  1. یک فنجان (125 گرم) آرد، مخمر فوری، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. در صورت تمایل، پودر سیر و ریحان خشک را نیز در این مرحله اضافه کنید.
  2. روغن زیتون و آب گرم را اضافه کنید و از یک قاشق چوبی استفاده کنید تا خیلی خوب هم بزنید.
  3. به تدریج 1 فنجان دیگر (125 گرم) آرد اضافه کنید. در صورت نیاز آرد اضافی اضافه کنید (بعضی اوقات به اندازه 1/3 فنجان اضافی نیاز است) هم بزنید تا خمیر به یک توپ منسجم و الاستیک تبدیل شود و شروع به پف کردن و بیرون کشیدن از کناره های کاسه کند. خمیر هنوز کمی چسبناک خواهد بود اما هنوز هم باید با دستان شما قابل کنترل باشد.
  4. یک کاسه جداگانه ، بزرگ و تمیز را با سخاوت روغن زیتون بپاشید و با استفاده از برس شیرینی کناره های ظرف را بمالید.
  5. دستان خود را به آرامی با آرد غبار گرفته و خمیر پیتزا را به صورت یک گلوله گرد درآورید و به ظرف چرب شده منتقل کنید. با دستان خود خمیر پیتزا را در داخل ظرف بچرخانید تا وقتی که در روغن زیتون آغشته شود، سپس کاسه را محکم با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و آن را در مکان گرم قرار دهید.
  6. اجازه دهید تا خمیر به مدت 30 دقیقه یا تا اندازه دو برابر شود. اگر قصد دارید این خمیر را به صورت پیتزا بپزید، در این مرحله اجاق خود را با دمای 425درجه فارنهایت (215 درجه سانتیگراد) گرم کنید به طوری که بعد از آماده شدن پیتزا، دمای آن به تعادل رسیده باشد.
  7. وقتی خمیر پف کرد، با دست به سطح کمی آرد پاشی شده منتقل کنید و مختصر ورز دهید تا یکدست شود (حدود 3-5 بار).
  8. برای اینکه خمیر را به صورت دایره 12 اینچ درآورید، از دو دست یا وردنه استفاده کنید.
  9. خمیر را به ظرف پیتزا که روی آن کاغذ پوستی انداخته شده منتقل کنید.
  10. خمیر را پهن کرده و روی آن روغن بمالید.
  11. با استفاده از چنگال سوراخهایی را در وسط پیتزا ایجاد کنید تا خمیر در اجاق گاز حباب نداشته باشد.
  12. مواد افزودنی مورد نظر را اضافه کنید و و در فر از قبل گرم شده به مدت 13-15 دقیقه یا تا زمانی که مواد رویه قهوه ای طلایی شود بپزید. برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *