تاریخ:آذر 5, 1399

دستور پخت خورشت به : میوه ای از ایران و قفقاز برای مربا و خورشت

دستور پخت خورشت به

دستور پخت خورشت به

منشأ درخت به از ایران و قفقاز است. رومی ها از روغن آن برای عطر استفاده می کردند، در حالی که یونانی ها از پخت آن لذت می بردند. خام خوردن آن سخت است و معمولاً برای مربا و خورشت در نظر گرفته می شود.

مواد لازم :

  • 1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
  • 3 حبه سیر، له شده
  • 1/4 فنجان روغن زیتون
  • 900 گرم گوشت خورشتی
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل
  • 3 فنجان آب
  • 170 گرم رب گوجه فرنگی
  • 2 عدد به، پوست نگیرید؛ فقط مثل یک سیب برش بزنید (اطمینان حاصل کنید که کل هسته را جدا کنید)
  • 1/4 فنجان آب آهک یا آب لیمو
  • 3/4 فنجان آلو خشک
  • 2 عدد سیب زمینی، پوست گرفته و به فطعات متوسط برش دهید

دستور پخت خورشت به :

  1. در یک ماهی تابه 6 لیتری، پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا زمانی که پیاز شفاف شود (حدود 1 دقیقه). گوشت را اضافه کنید روی آن را بپوشانید و بپزید. نمک و فلفل اضافه کنید.
  2. آب، رب گوجه فرنگی، آب آهک، به، آلو خشک و سیب زمینی را اضافه کنید. به مدت 1 ساعت با درپوش بپزید، گاهی اوقات هم بزنید تا گوشت نرم شود.
  3. گرم سرو کنید.

ترفندها

مطمئن شوید که کل هسته این میوه را جدا کنید، زیرا مانند سنگ در لایه داخلی میوه سفت می شود! از آنجا که یافتن به اغلب سخت است، می توانید مقدار بیشتری خریداری کرده، خرد کرده و در کیسه های جداگانه فریز کنید. گوشت گوسفند و یا گوشت گوساله هر دو در دستور این غذا خوشمزه اند. این خورشت به دلیل وجود سیب زمینی به صورت آماده قابل فریز کردن نیست!

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *