دستور پخت خورشت کرفس
هنگام خرید کرفس آنهایی را انتخاب کنید که ترد به نظر برسند و به راحتی از هم جدا شوند. باید نسبتاً محکم و جمع و جور باشد. برگها باید کم رنگ تا سبز روشن و عاری از لکه های زرد یا قهوه ای باشد. خورش کرفس برای داشتن بهترین قوام و عطر و طعم به 2-3 ساعت پخت آهسته احتیاج دارد، اما اگر از زودپز استفاده کنید، ظرف 1 ساعت آماده می شود.
- زمان آماده سازی: 30 دقیقه
- زمان پخت: 2 ساعت و 30 دقیقه
- محصول: 2 نفر
مواد لازم :
- 300 گرم گوشت خورش (وسفند و یا گوشت گاو)
- 1 دسته کرفس (ساقه های خرد شده به قطعه های 2.5 سانتی)، شامل برگ های خرد شده
- 1 فنجان جعفری خرد شده
- 1 فنجان نعناع خرد شده
- 1 عدد پیاز متوسط
- 1 فنجان لوبیا قرمز
- 2 قاشق غذاخوری رب انار
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ½ قاشق چای خوری نمک برای مزه دار کردن
- روغن
- آب
دستور پخت خورشت کرفس :
- در یک ماهیتابه بزرگ 2 قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید و کرفس خرد شده را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود.
- جعفری خرد شده و نعناع را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر تفت دهید و کنار بگذارید.
- 3 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه با حرارت متوسط گرم کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت خورشت را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید.
- زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا همه طرف گوشت کمی قهوه ای شود.
- لوبیا قرمز را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه هم بزنید.
- مخلوط کرفس و گیاهان را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- حدود 2 فنجان آب اضافه کنید و بجوشانید. کم کنید تا آرام بجوشد روی آن را بپوشانید و به مدت 2-3 ساعت با حرارت کم بپزید تا گوشت و لوبیا نرم شود. هر چند وقت یک بار خورش را چک کنید و آن را هم بزنید.
- وقتی آماده شد رب انار را اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بپزد.
- با برنج ایرانی گرم سرو کنید و لذت ببرید!
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید