تاریخ:دی 29, 1399

دستور پخت رشته پلو : غذای محبوب برنجی ایرانی در اولین روز سال نو

دستور پخت رشته پلو

دستور پخت رشته پلو

رشته پلو یک غذای محبوب برنج ایرانی است. رایحه بهشتی زعفران همراه با شیرینی لطیف پیاز و کشمش ساطوری شده باعث ایجاد انفجار عطر و طعم در دهان شما می شود. رشته های قهوه ای موجود در برنج بیشترین تحریک را ایجاد می کنند! همانطور که می دانید در شب سال نو ایرانی ها به طور سنتی سبزی پولو با ماهی می خورند. در اولین روز سال جدید، رشته پلو!

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • زمان کل: 55 دقیقه
  • محصول: 3 نفر

مواد لازم :

  • 2 فنجان برنج (400 گرم)
  • 100 گرم رشته پلویی
  • 3 عدد پیاز
  • 6 قاشق غذاخوری کشمش
  • 4 قاشق غذاخوری روغن
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری پودر دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری زعفران
  • 2 قاشق غذاخوری نمک
  • 2 قطعه یخ (در عوض می توانید از چند قاشق غذاخوری آب گرم استفاده کنید)

دستور پخت رشته پلو :

زعفران را روی مکعب های یخ در یک لیوان بپاشید. آنها را کنار بگذارید تا شکوفا شوند. همچنین می توانید زعفران را در چند قاشق غذاخوری آب تازه جوشانده شده حل کنید. آن را در جای گرم نگه دارید تا بعداً از آن استفاده کنید.

  1. برنج را بشویید. یک ظرف آب را به جوش آورید و 2 قاشق غذاخوری نمک را در آن حل کنید. برنج را اضافه کرده ، خوب هم بزنید و اجازه دهید آب دوباره جوش بیاید. بگذارید چند دقیقه بجوشد (معمولاً بین 3 تا 7 دقیقه).
  2. در 2 دقیقه پایانی رشته ها را از وسط خرد کرده و به برنج اضافه کنید. بگذارید هر دو تا 2 دقیقه با هم جوش بخورند.
  3. یک دانه برنج را تست کنید، اگر قسمت بیرونی آن نرم است اما مرکز برنج هنوز سفت است، مخلوط را آبکش کرده و برنج و رشته را با آب سرد بشویید. 
  4. 2 قاشق غذاخوری روغن را به یک قابلمه روی حرارت متوسط منتقل کنید. یک لایه برنج به آن اضافه کنید، سپس پودر دارچین بپاشید. این مراحل را تکرار کنید تا برنج و پودر دارچین تمام شود.
  5. با پشت قاشق چوبی چند سوراخ در برنج بزنید. صبر کنید تا ببینید بخار از تابه در حال افزایش است، سپس آن را با درپوش حوله آشپزخانه بپوشانید و دما را به پایین کاهش دهید. بگذارید برنج به مدت 45 دقیقه بخارپز شود.
  6. در این فاصله پیازها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید.
  7. 2 قاشق غذاخوری روغن پرا در ماهیتابه گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری کره را در آن ذوب کنید. پیازهای موجود در آن را با حرارت متوسط به آرامی قهوه ای کنید و مرتباً هم بزنید. در پایان می توانید چند قاشق چایخوری آب زعفران به آنها اضافه کنید. پیازها را از ماهیتابه برداشته و برای بعد کنار بگذارید.
  8. 1 قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه ذوب کنید. کشمش را اضافه کرده و به طور مختصر تفت دهید. این باید زیر یک دقیقه طول بکشد، زیرا کشمش به راحتی می سوزد و می ترکد. آنها را از روی حرارت برداشته و برای بعد کنار بگذارید.
  9. پس از آماده شدن برنج، درب ظرف را با یک بشقاب با تزئین کشمش و پیاز سرو کنید!
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *