تاریخ:آبان 5, 1399

دستور پخت سالاد سزار : غذای کلاسیک ایده آل برای ناهار با دوستان

دستور پخت سالاد سزار

دستور پخت سالاد سزار

یک دستورالعمل کلاسیک سالاد مرغ، شامل ورقه نازک نان برشته ترد و سس خامه ای و سیر.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 15 تا 20 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 عدد نان ایتالیایی چیباتا متوسط (یا 4 برش ضخیم نان سفید ترد)
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • 1 کاهو بزرگ یا کاهو ، برگها از هم جدا شده اند

برای سس

  • 1 حبه سیر
  • بلوک متوسط پارمزان یا پنیر گرانا پادانو برای رنده کردن (از همه آن استفاده نخواهید کرد)
  • 5 قاشق غذاخوری سس مایونز
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید

دستور پخت سالاد سزار : 

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 1 سیاباتای متوسط را به صورت ورقه های نازک بزرگ با چاقوی نان برش دهید. روی یک قالب یا سینی بزرگ پهن کرده و بیش از 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آنها بپاشید.
  2. روغن و اگر دوست دارید کمی نمک را به نان بمالید (بلورهای نمک دریا برای این کار بهترین هستند). برای 8 تا 10 دقیقه بپزید، در طول پخت چند بار ورقه ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت قهوه ای شوند.
  3. 2 سینه مرغ بدون پوست و استخوان را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون مالش داده و مزه دار کنید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط به مدت 1 دقیقه قرار دهید تا گرم شود ، اما دود نکند. مرغ را روی تابه بگذارید (اگر به اندازه کافی گرم باشد جیر جیر می کند) و بگذارید 4 دقیقه بماند.
  4. مرغ را برگردانید ، سپس برای 4 دقیقه دیگر بپزید. بررسی کنید با نوک چاقوی تیز به ضخیم ترین قسمت که پخته شده است یا نه؛ نباید نشانه ای از رنگ صورتی باشد.
  5. 1 حبه سیر را با کف چاقو بشکنید و پوست آن را جدا کنید. با دستگاه خرد کن سیر له کنید.
  6. یک مشت پنیر پارمزان رنده کنید و با سیر، 5 قاشق غذاخوری سس مایونز و 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید مخلوط و مزه دار کنید. این باید شبیه قوام ماست باشد – اگر غلظت شما بیشتر است، چند قاشق چایخوری آب بریزید تا رقیق شود.
  7. برگ های کاهو را به قطعات بزرگ پاره کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. مرغ را به صورت نوارهای لقمه ای ببرید و نیمی از آن را به همراه نیمی از ورقه های نان روی برگ ها پراکنده کنید.
  8. بیشتر سس را اضافه کرده و با انگشتان دست خود هم بزنید. بقیه مرغ و ورقه های نان را پراکنده کنید، سپس سس باقیمانده را روی آن بپاشید. پارمزان را از بالا بپاشید و بلافاصله سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *