دستور پخت سالاد سزار
یک دستورالعمل کلاسیک سالاد مرغ، شامل ورقه نازک نان برشته ترد و سس خامه ای و سیر.
- زمان آماده سازی: 10 دقیقه
- زمان پخت: 15 تا 20 دقیقه
- محصول: 4 نفر
مواد لازم :
- 1 عدد نان ایتالیایی چیباتا متوسط (یا 4 برش ضخیم نان سفید ترد)
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- 1 کاهو بزرگ یا کاهو ، برگها از هم جدا شده اند
برای سس
- 1 حبه سیر
- بلوک متوسط پارمزان یا پنیر گرانا پادانو برای رنده کردن (از همه آن استفاده نخواهید کرد)
- 5 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
دستور پخت سالاد سزار :
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 1 سیاباتای متوسط را به صورت ورقه های نازک بزرگ با چاقوی نان برش دهید. روی یک قالب یا سینی بزرگ پهن کرده و بیش از 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آنها بپاشید.
- روغن و اگر دوست دارید کمی نمک را به نان بمالید (بلورهای نمک دریا برای این کار بهترین هستند). برای 8 تا 10 دقیقه بپزید، در طول پخت چند بار ورقه ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت قهوه ای شوند.
- 2 سینه مرغ بدون پوست و استخوان را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون مالش داده و مزه دار کنید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط به مدت 1 دقیقه قرار دهید تا گرم شود ، اما دود نکند. مرغ را روی تابه بگذارید (اگر به اندازه کافی گرم باشد جیر جیر می کند) و بگذارید 4 دقیقه بماند.
- مرغ را برگردانید ، سپس برای 4 دقیقه دیگر بپزید. بررسی کنید با نوک چاقوی تیز به ضخیم ترین قسمت که پخته شده است یا نه؛ نباید نشانه ای از رنگ صورتی باشد.
- 1 حبه سیر را با کف چاقو بشکنید و پوست آن را جدا کنید. با دستگاه خرد کن سیر له کنید.
- یک مشت پنیر پارمزان رنده کنید و با سیر، 5 قاشق غذاخوری سس مایونز و 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید مخلوط و مزه دار کنید. این باید شبیه قوام ماست باشد – اگر غلظت شما بیشتر است، چند قاشق چایخوری آب بریزید تا رقیق شود.
- برگ های کاهو را به قطعات بزرگ پاره کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. مرغ را به صورت نوارهای لقمه ای ببرید و نیمی از آن را به همراه نیمی از ورقه های نان روی برگ ها پراکنده کنید.
- بیشتر سس را اضافه کرده و با انگشتان دست خود هم بزنید. بقیه مرغ و ورقه های نان را پراکنده کنید، سپس سس باقیمانده را روی آن بپاشید. پارمزان را از بالا بپاشید و بلافاصله سرو کنید.
نوش جان !
دیدگاهتان را بنویسید