تاریخ:آذر 4, 1399

دستور پخت سالاد ماکارونی : یک غذای جانبی عالی است!

دستور پخت سالاد ماکارونی

دستور پخت سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی به راحتی درست می شود. مواد تشکیل دهنده ساده و انعطاف پذیر هستند، بعلاوه از ابتدا تا انتها به کمتر از 30 دقیقه زمان نیاز دارید. خیلی بد نیست، مخصوصاً وقتی می توانید آن را تا 5 روز در یخچال نگه دارید! برای دیدارهای لحظه آخری یا یک ناهار سریع برای صرف غذا در طول هفته مناسب است.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه
  • محصول: 6 تا 8 نفر

مواد لازم :

برای سس

  • 1/2 فنجان روغن زیتون
  • 1/4 فنجان سرکه قرمز
  • 2 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی خشک شده
  • 1/2 قاشق چای خوری شکر دانه ریز
  • 1 حبه سیر، خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

برای سالاد ماکارونی

  • 1/2 پیاز قرمز متوسط، ریز خرد شده
  • 230 گرم ماکارونی فرمی
  • 230 گرم گوجه گیلاسی، به اندازه های نصف یا یک چهارم خرد شده
  • 1 عدد خیار کوچک انگلیسی، نازک برش خورده
  • 110 گرم پنیر موزارلا (در صورت امکان به شکل گلوله های کوچک)
  • 110 گرم کالباس، به نوارهایی به عرض 1.5 سانتیمتر برش داده شده
  • 1/2 فنجان زیتون حلقه شده
  • 1/4 فنجان برگ تازه جعفری خرد شده

دستور پخت سالاد ماکارونی :

  1. سس را درست کنید. همه مواد سس را در یک کاسه کوچک قرار دهید و مخلوط کنید تا ترکیب شود.
  2. پیاز قرمز ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. کنار بگذارید تا وقتی بقیه سالاد را آماده می کنید نرم شود.
  3. دو چهارم آب نمک را در قابلمه بزرگ با حرارت متوسط تا زیاد بجوشانید. ماکارونی را اضافه کنید و بپزید تا فقط با کمی جویدن نرم احساس شود – حدود 8 دقیقه یا طبق دستورالعمل بسته. در همین حال، یک حمام یخ را در یک کاسه بزرگ آماده کنید.
  4. ماکارونی ها را سریع خنک کنید. ماکارونی را در آبکش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید. صافی حاوی ماکارونی را در حمام یخی غوطه ور کرده و کنار بگذارید تا به مدت 5 دقیقه خنک شود.
  5. مواد سالاد ماکارونی را در یک کاسه قرار دهید. ماکارونی ها را خوب آبکش کنید. به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. گوجه فرنگی، خیار، موزارلا، کالباس، زیتون و جعفری را اضافه کنید.
  6. سس را به ماکارونی اضافه کنید تا کاملاً یکدست شود.
  7. سالاد ماکارونی را حداقل به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها قبل از سرو مخلوط شوند.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *