تاریخ:آذر 4, 1399

دستور پخت ساندویچ مرغ : یک غذای پروتئینی ساده و راضی کننده

دستور پخت ساندویچ مرغ

دستور پخت ساندویچ مرغ

این دستور کمی متفاوت از ساندیچ های مرغ معمولی است زیرا ترکیب سس خامه ای و پنیر آن را به یک انتخاب خوشمزه و دلپذیر برای هر وعده غذایی تبدیل کرده است. برای این ساندویچ می توانید از نان تست خوب، نان فرانسوی یا یک نان سفید کلاسیک استفاده کنید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کل: 15 دقیقه
    محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 2 عدد سینه مرغ، پخته شده و خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمز، یا کمتر مزه دار
  • 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1 قاشق چایخوری سس تند
  • 1/4 فنجان سس مایونز ، به علاوه مقداری اضافی برای پوشش نان
  • 1/4 فنجان خامه ترش
  • 115 گرم پنیر خامه ای
  • 1/2 فنجان پنیر آبی (که از شیرگاو می‌سازند و مزه و بوی تندی دارد)، خرد شده
  • 8 برش نان ساندویچی
  • 4 برش پنیر چدار

دستور پخت ساندویچ مرغ :

  1. مرغ، پودر سیر، فلفل قرمز، پاپریکا، سس تند، سس مایونز و خامه ترش را با هم در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
  2. در یک کاسه جداگانه ، پنیر خامه ای و پنیر آبی خرد شده را با هم مخلوط کنید.
  3. مخلوط ها را هر کدام به 4 قسمت تقسیم کنید، و سپس مخلوط پنیر را در یک طرف یک تکه نان پخش کنید، و مخلوط مرغ را روی برش دیگر نان قرار دهید.
  4. نان را با هم ساندویچ کنید و قسمت بیرونی آن را کمی با سس مایونز بپوشانید، سپس روی ظرف گریل قرار دهید.
  5. از هر طرف به مدت 2 دقیقه گریل کنید.
  6. با چاشنی ها و مزه های مورد علاقه خود سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *