تاریخ:شهریور 28, 1399

دستور پخت سوفله مرغ – یک دستور شام آسان که فقط در یک ساعت آماده است!

دستور پخت سوفله مرغ

دستور پخت سوفله مرغ

این سوفله نرم و دلچشب مطمئناً شام مورد علاقه جدید خانواده شما می شود.

مواد لازم :

  • 1 قوطی (284 میلی لیتر) خامه کم چرب تغلیظ شده سوپ مرغ
  • 1 فنجان (250 میلی لیتر) مرغ پخته شده ریز شده
  • 1/4 قاشق چایخوری (1.25 میلی لیتر) فلفل
  • 6 زرده تخم مرغ
  • 6 سفیده تخم مرغ
  • 1 فنجان (250 میلی لیتر) کلم بروکلی پخته شده خرد شده
  • 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) جعفری تازه خرد شده

دستور پخت سوفله مرغ :

  1. فر را از قبل تا 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. ظرف موردنظر (حدوداً 2 لیتری) را با اسپری چرب کنید.
  3. سوپ، مرغ و فلفل را در قابلمه متوسط مخلوط کنید. روی حرارت متوسط رو به کم گرم کنید، مرتباً هم بزنید، تا خیلی گرم شود. مخلوط گرم را به آرامی درون زرده تخم مرغ طده شده بریزید.
  4. سفیده تخم مرغ را در ظرف بزرگ با میکسر برقی بزنید تا زمانی که قله های سفت شکل بگیرد. مخلوط مرغ ، کلم بروکلی و جعفری را به آرامی در سفیده ها بهم بزنید. درون ظرف موردنظر چرب شده بریزید.
  5. در دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) حدود 45 دقیقه بپزید تا تا قهوه ای طلایی و پف کرده شود. بلافاصله سرو کنید.

توجه داشته باشید : به جای کلم بروکلی ، از سبزیجات پخته شده دیگری مانند قارچ ، فلفل دلمه ای ، مارچوبه یا اسفناج به انتخاب خود استفاده کنید.

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *