تاریخ:آذر 15, 1399

دستور پخت سوپ شیر اروپای شرقی : یکی از قدیمی ترین غذاها

دستور پخت سوپ شیر

دستور پخت سوپ شیر

سوپ شیر یکی از قدیمی ترین و اساسی ترین غذاها است. در میان کشاورزان سراسر جهان، سوپ شیر به معنی استفاده از شیر گاو، بز یا گوسفند بود که به دلیل محدودیت زمان یا نیروی انسانی نمی تواند به پنیر، کره یا دوغ تبدیل شود و در غیر این صورت خراب می شود. آنچه که به عنوان یک اقدام اقتصادی آغاز شد، به یک حس ذوق پرورش یافته تبدیل شد. این غذا همیشه به صورت گرم به عنوان صبحانه یا به عنوان یک وعده برای پرهیز بدون گوشت، گاهی اوقات با شکر خورده می شود و یک وعده غذایی آسان برای بیماران است.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان کوک: 20 دقیقه
  • زمان کل: 25 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 4 فنجان شیر
  • 2 فنجان برنج پخته شده (یا نودل تخم مرغ)
  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • نمک
  • شکر

دستور پخت سوپ شیر :

  1. مواد تشکیل دهنده را را جمع آوری کنید.
  2. شیر و برنج یا نودل پخته شده را در قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کرده و به جوش آورید.
  3. سوپ داغ را داخل چهار کاسه یا لیوان بریزید. هر کدام را با 1 قاشق غذاخوری کره و نمک و / یا شکر را مزه دار کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *