تاریخ:بهمن 9, 1399

دستور پخت سیب زمینی شکم پر : مخلوطی از مواد غنی و خوش طعم

سیب زمینی شکم پر

دستور پخت سیب زمینی شکم پر

این سیب زمینی ها یک غذای فرعی فوق العاده هستند که از مرغ سوخاری گرفته تا میتلوف تا استیک در آن استفاده می شود. آنها همچنین یک پیش غذای دلچسب هستند که برای لذت بردن هنگام تماشای بازی یا خوردن به عنوان یک وعده غذایی با یک کاسه بزرگ سوپ یا سالاد مناسب هستند.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 75 دقیقه
  • زمان کل: 95 دقیقه
  • محصول: 12 عدد

مواد لازم :

  • 6 عدد سیب زمینی بزرگ و کشیده
  • 6 قاشق غذا خوری کره (نرم شده)، تقسیم شده
  • 1/2 فنجان خامه ترش
  • 5 برش کالباس تفت داده شده (خرد شده)
  • 2 فنجان پنیر چدار خرد شده یا کلبی
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سفید
  • 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1 ساقه پیازچه متوسط، برای تزئین

دستور پخت سیب زمینی شکم پر :

  1. مواد را جمع کنید. فر را از قبل در طبقه وسط با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. روی سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید.
  3. سیب زمینی ها را با 2 قاشق غذاخوری کره نرم شده مالش دهید و آنها را خوب بپوشانید.
  4. سیب زمینی ها را درست روی توری فر قرار دهید و به مدت 45 تا 55 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها را با انگشت فشار دهید، آنها را بپزید.
  5. سیب زمینی ها را از فر خارج کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی یک توری سیم خنک شود.
  6. وقتی سیب زمینی ها تا حدی خنک شدند که بتوانید با آنها کار کنید، آنها را با دقت از طول به دو نیم تقسیم کنید. داخل سیب زمینی ها را خارج کنید. نیم سانت از گوشت چسبیده به پوست سیب زمینی ها را باقی بگذارید.
  7. گوشت سیب زمینی پخته شده را در یک کاسه بزرگ میکسر قرار دهید. 4 قاشق غذاخوری کره نرم شده باقی مانده را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود.
  8. خامه ترش، کالباس، پنیر، نمک و فلفل را هم بزنید و 1 دقیقه بزنید تا نرم شود.
  9. مخلوط سیب زمینی را با قاشق دوباره به داخل پوسته های سیب زمینی بریزید و روی آنها پاپریکا بپاشید.
  10. به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها کمی پف کرده و شروع به طلایی شدن لبه ها می کنند، آن را بپزید. در صورت تمایل با پیازچه خرد شده تزئین کنید.

سیب زمینی شکم پر

نکته : اطمینان حاصل کنید که بیکن را خوب تفت دهید تا ترد شود، بنابراین آسان خرد می شود. می توانید این کار را روی اجاق گاز در حالی که سیب زمینی ها در حال پخت هستند انجام دهید و کنار بگذارید.

نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *