تاریخ:بهمن 2, 1399

دستور پخت شامی کباب : یک میان وعده فوق العاده از غذاهای حیدرآبادی

دستور پخت شامی کباب

دستور پخت شامی کباب

کباب شامی یک میان وعده فوق العاده از غذاهای حیدرآبادی است. این دستور تهیه کباب شامی که به راحتی قابل طبخ است توسط گوشت گوسفندی تهیه می شود، گرچه کباب شامی می تواند گیاهی نیز باشد (همراه با سویا). یک میان وعده عالی برای مهمانی های شام در خانه، کباب شامی گوشت گوسفندی به عنوان یک غذای مقدماتی عالی خواهد بود.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه
  • زمان کل: 1 ساعت
  • محصول: 2 نفر

مواد لازم 

  • 500 گرم گوشت گوسفند
  • 1/2 فنجان لپه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 چوب دارچین
  • 1 جاوتری یا جوز هندی
  • 3 میخک
  • 1 برگ بو
  • 2 هل سبز
  • 7 دانه فلفل سیاه
  • 1 هل قهوه ای
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • 1 فنجان آب
  • 1 پیاز
  • 1 فلفل سبز
  • 1/2 لیمو

دستور پخت شامی کباب :

  1. در یک کاسه ½ فنجان لپه را به مدت 30 دقیقه خیس کنید.
  2. 2 قاشق غذاخوری روغنرا در یک زودپز گرم کنید. چوب دارچین، جوز هندی، میخک، برگ بو، هل سبز، دانه های فلفل سیاه و هل قهوه ای را اضافه کنید. آنها را کاملاً مخلوط کنید.
  3. بعد از تفت آنها، گوشت گوسفندی را به آن اضافه کنید. نمک و پودر چیلی قرمز را اضافه کنید. آنها را کاملاً مخلوط کرده و برای یک دقیقه بپزید.
  4. لپه خیس خورده را اضافه کنید و با افزودن یک فنجان آب آن را خوب مخلوط کنید. مخلوط را در زودپز بپزید تا گوشت نرم شود. بعد از 1-2 سوت درب را برداشته و خوب مخلوط کنید. اگر آب باقی مانده، همچنان آن را بجوشانید تا گوشت گوسفند خشک شود.
  5. آسیاب کرده و سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خمیر غلیظی بدست آید.
  6. پیاز، چیلی سبز و آب لیمو را به این خمیر مخلوط کرده و کاملاً مخلوط کنید. از این خمیر گلوله های تخت درست کنید و 10 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.
  7. در یک تابه با روغن گرم شده کباب ها را از هر طرف کم عمق سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
  8. آنها را روی کاغذ جاذب قرار داده و گرم سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *