تاریخ:آبان 6, 1399

دستور پخت شیربرنج : پودینگ برنج رایج در ایران، تاجیکستان، افغانستان

دستور پخت شیربرنج

دستور پخت شیربرنج

پودینگ های برنج تقریباً در همه نقاط جهان شناخته شده اند، اما دستورالعمل های تهیه آنها در کشورهای مختلف متفاوت است. در ایران آن را به عنوان یک دسر سرو می کنند، اما برخی از افراد ممکن است آن را به عنوان یک شام سبک نیز سرو کنند.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 فنجان برنج
  • 2 فنجان آب
  • 2 فنجان شیر
  • ½ فنجان گلاب * اختیاری
  • 1 فنجان شکر
  • کره 50 گرم
  • دارچین برای تزئین

دستور پخت شیربرنج :

  1. برنج را بشویید (چند بار آن را آبکشی کنید تا آب آن پاک شود) و آبکش کنید. برنج را در قابلمه بگذارید ، آب اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید.
  2. قابلمه را روی حرارت کم گرم کنید تا تقریباً تمام آب آن تبخیر شود و برنج نرم شود. سپس شیر را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را ادامه دهید تا جوش بیاید. به مدت 10 دقیقه مرتباً هم بزنید.
  3. شکر، کره و گلاب را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر کاملاً هم بزنید.
  4. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود. با ترئین دارچین سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *