تاریخ:آذر 5, 1399

دستور پخت فرنی با آرد برنج : دسری ساده، یادآور روزهای کودکی

دستور پخت فرنی با آرد برنج

دستور پخت فرنی با آرد برنج

بافت فرنی بسیار صاف و خامه ای است و با کمی عصاره گل سرخ ملایم شیرین است. در بیشتر بازارهای خاورمیانه و مدیترانه به فروش می رسد.

  • محصول: 7 ظرف رامکین 230 گرمی

مواد لازم :

  • ½ فنجان به علاوه 2 قاشق غذاخوری آرد برنج
  • ⅔ فنجان آب سرد
  • 7 فنجان شیر پرچرب
  • 1 فنجان شکر دانه ریز
  • 3 قاشق غذاخوری گلاب (ممکن است با یک قاشق چایخوری روغن گل رز آشپزی یا 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل جایگزین شود)
  • 1-2 قاشق غذاخوری پسته خرد شده بدون نمک برای چاشنی زدن

دستور پخت فرنی با آرد برنج :

  1. 7 فنجان شیر را اندازه بگیرید.
  2. 2 فنجان شیر را در ظرف نچسب (6 لیتری) با حرارت متوسط گرم کنید، حدود 5 دقیقه آن را بجوشانید. با استفاده از یک لیسک سیلیکونی چند بار هم بزنید تا شیر نچسبد و سوزانده نشود.
  3. در همین حال، در یک کاسه کوچک آرد برنج را با ⅔ فنجان آب سرد مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
  4. حرارت را به میزان متوسط کاهش دهید و مخلوط آرد برنج را به شیر داغ اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شود و چند حباب هوا شروع به ترکیدن روی سطح کنند، حدود 5 دقیقه. هم زدن را با لیسک 2-3 دقیقه دیگر ادامه دهید.
  5. 1 فنجان شیر سرد را اضافه کنید و با حرارت ملایم و کم کم هم بزنید تا زمانی که دوباره غلیظ شود و چند حباب هوا روی سطح بترکد. این کار حدوداً 7-10 دقیقه طول خواهد کشید.
  6. چهارمین فنجان شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود اما جوش نیاید. شکر و گلاب را اضافه کنید. روی حرارت کم تا متوسط هم زدن را ادامه دهید تا غلیظ شود و چند حباب هوا روی سطح بترکد.
  7. حرارت را به متوسط افزایش دهید و 3 فنجان شیر سرد باقی مانده را یکی یکی اضافه کنید قبل از افزودن فنجان بعدی شیر، آنقدر هم بزنید تا با تشکیل حباب های هوا غلیظ شود. هر فنجان شیر سرد 7-10 دقیقه طول می کشد تا روی حرارت متوسط غلیظ شود. هم زدن را فراموش نکنید وگرنه می چسبد.
  8. بعد از غلیظ شدن آخرین فنجان شیر و شروع ترکیدن حباب های هوا، به آرامی اما به طور مداوم هم بزنید و 3-5 دقیقه دیگر جوش بیاید.
  9. این مخلوط دارای قوام کاسترد رقیق است و با سرد شدن بیشتر غلیظ می شود.
  10. بلافاصله در 7 کاسه سرو بریزید. قسمت بالایی آن را پسته خرد شده بپاشید و حداقل 2-3 ساعت بدون درپوش در یخچال قرار دهید تا قبل از سرو آماده شود.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *