تاریخ:بهمن 2, 1399

دستور پخت قیمه مجلسی : خورشت خوشمزه ایرانی و یک غذای آسان

دستور پخت قیمه مجلسی

دستور پخت قیمه مجلسی

اگر کلمه “قیمه” را در فرهنگ لغت های فارسی جستجو کنید، متوجه می شوید که معنی گوشت چرخ کرده است. در گذشته، هر غذایی که گوشت در آن بود قبلاً قیمه نامیده می شد. خورشت قیمه یا خورشت لپه یکی از غذاهای آسان غذاهای ایرانی است و به همین دلیل، افزودن ادویه های مختلف به آن آسان است.

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 2 ساعت و 30 دقیقه
  • زمان کل: 3 ساعت
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

  • 1 و ⅓ فنجان لپه
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 250 گرم گوشت
  • 2 عدد سیب زمینی متوسط
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 3 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی / ½ فنجان آب لیمو
  • کمی زعفران (اختیاری)
  • روغن سرخ کردنی

دستور پخت قیمه مجلسی :

  1. تقریباً یک پیاز متوسط را خرد کنید، یک قاشق غذاخوری روغن به قابلمه خود اضافه کنید و پیاز را تفت دهید.
  2. گوشت خود را به مکعب های 2.5 سانتی برش دهید و آنها را نیز به قابلمه خود اضافه کنید.
  3. چاشنی ها را با سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
  4. لپه را بشویید و به قابلمه اضافه کنید.
  5. سه فنجان آب در قابلمه خود بریزید و بگذارید همه مواد با هم به مدت یک ساعت بپزند.
  6. در همین حال، یک ماهیتابه بردارید، پیاز دوم خود را خرد کرده و در دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی روی حرارت متوسط کاراملی کنید.
  7. سیب زمینی ها را خرد کنید و آنها را نیز بسیار ترد و نازک سرخ کنید.
  8. خورشت خود را بررسی کنید و ببینید چه مقدار آب باقی مانده است. اگر نسبت آب به لپه و گوشت زیاد باشد، حرارت را زیاد کنید و بگذارید آب آن تبخیر شود تا خورشت شما کمی غلیظ شود. اگر نسبت آن کم است، بررسی کنید که آیا گوشت خوب پخته است یا خیر. اگر خورشت شما خیلی غلیظ باشد ممکن است مجبور شوید یک فنجان آب اضافه کنید.
  9. اگر همه چیز خوب است، می توانید غذای خود را سرو کرده و از وعده غذایی خود لذت ببرید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *