تاریخ:آذر 13, 1399

دستور پخت لازانیا – بهترین لازانیای جهان کمی کار می برد، اما ارزشش را دارد!

دستور پخت لازانیا

دستور پخت لازانیا

مواد لازم :

  • 450 گرم سوسیس ایتالیایی شیرین
  • 350 گرم گوشت گاو بدون چربی
  • ½ فنجان پیاز خرد شده
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 800 گرم پوره گوجه فرنگی یا کنسرو گوجه
  • 170 گرم رب گوجه فرنگی
  • 185 گرم سس گوجه فرنگی
  • ½ فنجان آب
  • 2 قاشق غذاخوری شکر سفید
  • 1 و½ قاشق چایخوری برگ ریحان خشک شده
  • ½ قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
  • 1 و ½ قاشق چایخوری نمک، تقسیم شده، برای طعم دار کردن
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 4 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • 12 رشته لازانیا
  • 450 گرم پنیر ریکوتا
  • 1 تخم مرغ
  • 340 گرم پنیر موزارلا، خرد شده
  • ¾ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

دستور پخت لازانیا :

مرحله 1

در یک قابلمه چدنی سوسیس، گوشت گاو خرد شده، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط بپزید تا خوب طلایی شود. گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و آب را هم اضافه کرده و به جوش آورید. با شکر، ریحان، دانه رازیانه، چاشنی ایتالیایی، 1 قاشق چایخوری نمک، فلفل و 2 قاشق غذاخوری جعفری ترکیب را طعم دار کنید. بعد از اینکه به جوش آمد در ب را بگذارید تا 1.5 ساعت بپزد، گاهی هم بزنید.

مرحله 2

یک قابلمه بزرگ آب و نمک ملایم را به جوش بیاورید. لازانیا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزید. ورقه ها را تخلیه کرده و با آب سرد بشویید. در یک کاسه مخلوط کردن، پنیر ریکوتا را با تخم مرغ، جعفری باقیمانده، و 1/2 قاشق چایخوری نمک ترکیب کنید.

مرحله 3

فر را از قبل تا 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

مرحله 4

برای چیدن ورقه های لازانیا، 1.5 فنجان سس گوشت را در قسمت پایین یک ظرف پخت 9×13 اینچ پخش کنید. 6 ورقه لازانیا را روی سس گوشت مرتب بچینید. با نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا بپوشانید. یک سوم از برش های پنیر موزارلا را روی آن بریزید. 1.5 فنجان سس گوشت را روی موزارلا ریخته، و 1/4 فنجان پنیر پارمسان بپاشید. لایه ها را تکرار کنید و بالای آن را پنیر موزارلا و پنیر پارمزان باقی مانده را بریزید. با فویل بپوشانید : برای جلوگیری از چسبیدن، فویل را اسپری روغن بپاشید، یا مطمئن شوید که فویل به پنیر برخورد نمی کند.

مرحله 5

25 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. فویل را برداشته و 25 دقیقه دیگر بپزید. قبل از سرو اجازه دهید 15 دقیقه خنک شود.

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *