تاریخ:آذر 5, 1399

دستور پخت ماهی شکم پر خامه ای در کمتر از 30 دقیقه روی میز است!

ماهی شکم پر خامه ای

دستور پخت ماهی شکم پر خامه ای

در این روش ماهی را با اسفناج و پارمزان پر کرده، سپس آن را در یک سس سفید خوشمزه مزه دار می کنند. و محصول نهایی، ماهی خامه ای است که در زیر یک شیرینی ترد قرار دارد!

مواد لازم :

  • 3 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 عدد موسیر ، خرد شده
  • 2-3 حبه سیر ، له یا خرد شده
  • 3 فنجان مخلوط نصف شیر و نصف خامه
  • 6 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده یا 2 قاشق چای خوری خشک شده
  • 1 قاشق غذاخوری سیر بوداده Weber و ادویه جات ترشی مخلوط ادویه ماهی مورد علاقه شما
  • 1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • 340 گرم اسفناج پخته و آب گرفته شده
  • 8 فیله ماهی بدون استخوان ، بدون پوست
  • خرده نان
  • نمک و فلفل

دستور پخت ماهی شکم پر خامه ای :

ماهی شکم پر خامه ای

  1. فر خود را تنظیم کنید تا روی 475 درجه فارنهایت / 245 درجه سانتیگراد گرم شود، و یک ظرف پخت 33 در 23 سانتی را با اسپری چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. کره را در قابلمه با حرارت متوسط تا زیاد ذوب کنید. موسیر خرد شده را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود و تازه شروع به قهوه ای شدن کنید، حدود 4 دقیقه. سیر را بریزید و حدود یک دقیقه بپزید. نشاسته ذرت را درون مخلوط نصف شیر و نصف خامه هم بزنید، سپس در قابلمه بریزید و آویشن را اضافه کنید.
  3. سس را روی حرارت متوسط زیاد بپزید و مرتباً هم بزنید تا جوش بیاید و غلیظ شود. از روی حرارت برداشته و نمک و فلفل تازه آسیاب شده را برای مزه دار شدن اضافه کنید.
  4. در یک کاسه، اسفناج و پارمزان را با هم مخلوط کنید. یک فنجان سس سفید بریزید و هم بزنید تا پنیر ترکیب و ذوب شود.
  5. ماهی ها را روی کف بکشید و با حوله های کاغذی خشک کنید. هر دو طرف ماهی را با نمک و فلفل و ادویه و سیر وبر مزه دار کنید. یک قاشق بزرگ مخلوط اسفناج را در مرکز هر ماهی قرار دهید. ابتدا انتهای ماهی را روی مواد پر شده تا کنید.
  6. هر بسته ماهی را درون ظرف پخت بگذارید، درز را زیر قرار دهید، و کمی با فاصله بچینید، و بقیه سس سفید را به آرامی روی ماهی بریزید. روی آن را خرده نان بریزید و در فر قرار دهید. حدود 10 تا 15 دقیقه بسته به ضخامت ماهی بپزید، یا تا زمانی که ماهی به راحتی با چنگال تکه شود، اما هنوز آبدار باشد.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *