تاریخ:آذر 7, 1399

دستور پخت ماهی شکم پر کباب شده

ماهی شکم پر کباب شده

دستور پخت ماهی شکم پر کباب شده

ماهی واقعاً یک ماده غذایی مغذی و سالم است. این دستور العمل شام سریع و آسان است و می توانید از قبل آن را تهیه کنید. این یک روش خوشمزه برای قرار دادن ماهی در رژیم غذایی شماست.

مواد لازم :

  • 4 فیله ماهی ، تقریباً 480 گرم
  • 2 برش نان سبوس دار ، تقریباً 72 گرم ، ریز خرد شده
  • 1 پیاز متوسط ، ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده یا 1 قاشق چایخوری سر پر جعفری خشک
  • 1 قاشق چایخوری روغن سبزیجات
  • کمی آب لیمو یا پوست رنده شده برای مزه دار کردن
  • نمک و فلفل

دستور پخت ماهی شکم پر کباب شده :

  1. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. ماهی را تمیز و آماده کنید. در کاغذ آشپزخانه خشک کنید.
  3. آرد سوخاری ، پیاز خرد شده ، جعفری ، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  4. روغن را کمی گرم کنید و در مخلوط خرده نان بغلتانید. در آخر کمی پوست لیمو رنده شده یا آبلیمو اضافه کنید.
  5. دو فیله را روی ظرف چرب بگذارید، پوست به سمت پایین و با دقت روی هر فیله را با قاشق از مخلوط پر کنید.
  6. خوب صاف کنید و با دو فیله دیگر بپوشانید.
  7. روی آن را با فویل بپوشانید.
  8. بسته به اندازه و ضخامت ماهی ، 20 تا 30 دقیقه آن را بپزید.
  9. ماهی ها را با احتیاط روی ظرف سرو گرم قرار دهید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *