تاریخ:آذر 6, 1399

دستور پخت ماکارون : ظریف ترین و خوشمزه ترین کلوچه فرانسوی

دستور پخت ماکارون

دستور پخت ماکارون

این دستور تهیه ماکارون فرانسوی دسته ای از شیرین ترین، ظریف ترین و خوشمزه ترین کلوچه ها را درست در دهان شما شناور می کند و ناپدید می شود. مارس نیوز همه راهنمایی های خود را در این پست آورده است تا به شما کمک کند!

زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان کل: 1 ساعت و 50 دقیقه
محصول: 30 عدد ماکارون

مواد لازم :

برای ماکارون ها

  • 1 و ¾ فنجان پودر قند (210 گرم)
  • 1 فنجان آرد بادام (95 گرم)، به خوبی پودر شده باشد
  • 1 قاشق چای خوری نمک، تقسیم شده
  • 3 سفیده تخم مرغ، در دمای اتاق
  • ¼ فنجان شکر دانه ریز (50 گرم)
  • ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 2 قطره رنگ خوراکی ژل صورتی

برای کرم خامه ای وانیلی

  • 1 فنجان کره بدون نمک (230 گرم)، 2 تکه، در دمای اتاق
  • 3 فنجان پودر قند (360 گرم)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 3 قاشق غذاخوری خامه غلیظ

دستور پخت ماکارون :

  1. ماکارون ها را درست کنید : در ظرف غذاساز، پودر قند، آرد بادام، و ½ قاشق چایخوری نمک را ترکیب کرده و با سرعت کم بزنید تا یکدست شود. مخلوط آرد بادام را از طریق الک ریز در یک کاسه بزرگ الک کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ جداگانه، سفیده تخم مرغ و ½ اشق چایخوری نمک را با همزن برقیی بزنید تا قله های نرم ایجاد شود. به تدریج شکر دانه ریز را اضافه کنید تا کاملاً جا بیفتد. زدن را ادامه دهید تا قله های سفت ایجاد شود (شما باید بتوانید کاسه را وارونه کنید بدون اینکه چیزی از آن بیفتد).
  3. وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود. رنگ مواد غذایی را اضافه کنید و بزنید تا فقط مخلوط شود.
  4. هر بار حدود ⅓ مخلوط آرد بادام الک شده را به سفیده های زده شده اضافه کنید و با استفاده از کاردک به آرامی مخلوط کنید تا ترکیب شود. بعد از آخرین افزودن آرد بادام، به آرامی مخلوط کنید تا خمیر به حباب بیفتد و در حالی که کفگیر را بالا نگه داشته اید می توانید یک شکل 8 ایجاد کنید.
  5. خمیر ماکارون را به یک قیف مجهز به نوک گرد منتقل کنید.
  6. 4 نقطه از خمیر را در هر گوشه یک ظرف پخت لبه دار قرار دهید، و یک تکه کاغذ پوست را روی آن قرار دهید، با استفاده از خمیر برای چسباندن پوست به صفحه پخت کمک کنید.
  7. ماکارون ها را روی دایره های 1 اینچی (3 سانتی متر) با فاصله حداقل 1 اینچ (2 سانتی متر) از روی لوله قرار دهید.
  8. روی ورق پخت 5 بار به سطح صاف ضربه بزنید تا حباب های هوا آزاد شود.
  9. بگذارید ماکارون ها به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در دمای اتاق بمانند تا وقتی که لمس شوند خشک شوند.
  10. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  11. ماکارون ها را به مدت 17 دقیقه بپزید، تا وقتی که پاها خوب حجیم شوند و ماکارون ها به کاغذ روغنی نچسبند.
  12. ماکارون ها را به توری منتقل کنید تا قبل از پر شدن کاملاً خنک شوند.
  13. کرم خامه ای را درست کنید : در یک کاسه بزرگ کره را اضافه کرده و با همزن به مدت 1 دقیقه بزنید تا سبک و نرم شود. پودر قند را الک کرده و بزنید تا کاملاً جا بیفتد. وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود. خامه را هر بار 1 قاشق غذاخوری اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شود، تا به قوام مورد نظر بسد.
  14. سرو کنید!

دستور پخت ماکارون

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *