تاریخ:آبان 5, 1399

دستور پخت مربا به – خوشرنگ برای میز صبحانه شما در فصل برگ ریزان

دستور پخت مربا به

دستور پخت مربا به

میوه به در ماه های مهر و آبان در نیمکره شمالی موجود است. هنگام انتخاب اینکه چه نوع میوه ای را انتخاب کنید یا بخرید، ته میوه را بو کنید. این عطر باید دارای رایحه گلی قوی باشد. اگر نه، کاملاً رسیده نیست. اگر میوه از یک درخت ارگانیک باشد، ممکن است به راحتی در هسته ها کرم داشته باشد. مشکلی برای ساختتهیه مربا نیست، فقط قطعات کرم خورده را از بقیه جدا کرده و دور بریزید.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت و 10 دقیقه
  • بازده: حدود 2.5 پیمانه

مواد لازم :

  • 6 فنجان به، شسته و رنده شده (هسته ها را دور بریزید، پوست 2/5 آن را بگذارید)
  • 4 و 1/4 فنجان آب
  • 1/4 فنجان آب لیمو
  • 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو
  • 4 فنجان شکر

دستور پخت مربا به : 

  1. به را آماده کرده و رنده کنید: با شستشو و برش دادن از وسط، به را آماده کنید تا 6 فنجان به خرد شده داشته باشید.
  2. به رنده شده را در آب با آب لیمو و پوست آن بپزید تا نرم شود: 4 و 1/4 فنجان آب نجان آب در یک قابلمه بزرگ و ته ضخیم بریزید و بجوشانید. به رنده شده، آبلیمو و پوست لیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا نرم نرم شود، حدود 10 دقیقه.
  3. شکر را اضافه کنید و بپزید تا غلیظ شود: شکر را اضافه کرده و دوباره بجوشانید. هم بزنید تا همه شکر حل شود. حرارت را تا حد متوسط پایین آورید. بدون درپوش بپزید، گاهی اوقات هم بزنید تا مربا قرمز صورتی شود و به قوام مورد نظر غلیظ شود، حدود 30-50 دقیقه. (اگر مربا غلیظ شده اما صورتی رنگ نشده است، کمی آب بیشتر اضافه کنید و کمی بیشتر بپزید.)
  4. با ملاقه استریل شده، مربا را داخل شیشه مهر و موم کنید: قبل از بستن درب شیشه ها، درب ها را با قرار دادن در یک کاسه و ریختن آب جوش روی آنها استریل کنید. لبه های شیشه ها را قبل از بستن تمیز کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *