تاریخ:آذر 15, 1399

دستور پخت مرغ ترش : سفر به سواحل دریای خزر با عطر و طعمی آشنا

دستور پخت مرغ ترش

دستور پخت مرغ ترش

مرغ ترش این قدرت را دارد که شما را به سواحل دریای خزر منتقل کند! بدن و ذهن ما ظرفیت فوق العاده ای برای ذخیره خاطرات نوستالژیک از دوران کودکی ما دارند به طوری که وقتی اولین لقمه این غذا را بخورید، بلافاصله عطر و طعم آشنای دلچسبی را به یاد می آوردید!

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت و 50 دقیقه
  • زمان کل: 2 ساعت و 20 دقیقه
  • محصول: 6 نفر

مواد لازم :

  • 5 دسته جعفری ریز خرد شده
  • 5 دسته گشنیز ریز خرد شده
  • 1 فنجان نعناع ریز خرد شده
  • 4 دسته پیازچه ریز خرد شده
  • 8 قاشق غذاخوری روغن زیتون، تقسیم شده
  • 2 فنجان گردو ریز چرخ شده
  • 1 پیاز بزرگ ریز خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری زردچوبه، تقسیم شده
  • 6 قطعه سینه و ران مرغ
  • 2 قاشق چایخوری نمک یا بیشتر برای مزه دار کردن
  • 1 قاشق چایخوری فلفل
  • ¾ فنجان آب لیمو تازه برای مزه دار کردن
  • 2 فنجان آب گرم یا بیشتر در صورت نیاز

دستور پخت مرغ ترش :

  1. انتهای ضخیم تر دسته های جعفری، گشنیز و نعناع را بردارید، خوب بشویید، و روی حوله قرار دهید و خشک کنید. ریز خرد کرده و کنار بگذارید. گرد را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
  2. روی حرارت متوسط 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کرده و پیاز را به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا پیازها قهوه ای طلایی شوند. 1 قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کرده و برای یک دقیقه اضافی تفت دهید. آن را از ظرف خارج کرده و در یک کاسه بزرگ کنار بگذارید.
  3. در همان تابه، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و مرغ را از هر طرف با حرارت متوسط بالا برای حدود 10 دقیقه سرخ کنید. باقیمانده 1 قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر مرغ را تفت دهید. از ظرف خارج کنید و به همان ظرف پیاز اضافه کنید و کنار بگذارید.
  4. در همان تابه 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را اضافه کنید (اگر چربی مرغ در ظرف باقی مانده است روغن کمتری بریزید) و همه گیاهان ریز خرد شده و پیازچه را در تابه قرار دهید. روی حرارت متوسط به بالا، در حین هم زدن مداوم، گیاهان را به مدت 15-20 دقیقه تفت دهید. گیاهان قبل از شروع به سرخ شدن، ابتدا باید خشک شوند، بنابراین صبر در اینجا یک حسن است!
  5. هنگامی که سبزیجات به اندازه کافی تفت داده شدند و قهوه ای کم رنگ شدند گردوی چرخ شده را اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر مخلوط کنید. آب داغ را بریزید و مخلوط مرغ و پیاز را روی آن قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند.
  6. روی آن را بپوشانید و آرام بجوشانید قبل از اینکه حرارت را کم کنید و به مدت 60 دقیقه بپزید.
  7. بعد از اینکه مرغ پخته شد و نرم شد، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید برای اینکه طعم های غنی ادغام شوند. شعله را خاموش کنید، قبل از سرو به مدت 10 دقیقه روی آن را بپوشانید.
  8. با برنج یا نان سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *