تاریخ:بهمن 9, 1399

دستور پخت میگو : یک شام سریع و سالم، میگو سیر عسل 20 دقیقه ای

دستور پخت میگو

دستور پخت میگو

این میگوی سیر عسلی یکی از محبوب ترین دستور العمل هاست زیرا نه تنها خوشمزه بلکه یک شام بسیار سریع و آسان است. آن را با برنج قهوه ای و سبزیجات سرو کنید، روی سیخ کباب کنید یا روی سالاد سرو کنید.

مواد لازم :

  • 1/3 فنجان عسل
  • 1/4 فنجان سس سویا
  • 2 قاشق چایخوری سیر تازه
  • 1 قاشق چای خوری زنجبیل تازه خرد شده (اختیاری)
  • 500 گرم میگو پخته شده، پوست کنده و خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • پیازچه خرد شده برای تزیین (اختیاری)

دستور پخت میگو :

  1. عسل، سس سویا، سیر و زنجبیل (در صورت استفاده) را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
  2. میگوها را در یک کیسه بزرگ زیپ دار قرار دهید. 1/2 مخلوط مزه دار کردن را روی آن بریزید، همه را تکان دهید یا هم بزنید، سپس اجازه دهید میگو به مدت 15 دقیقه یا حداکثر 8-12 ساعت در یخچال بماند. بقیه مخلوط مزه دار کردن را برای مرحله 3 بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
  3. روغن زیتون را در ماهیتابه با حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. میگو را در تابه قرار دهید. (مواد مزه را استفاده شده را دور بریزید.) میگوها را از یک طرف بپزید تا صورتی شود – حدود 45 ثانیه – سپس میگوها را برگردانید. در بقیه مخلوط مزه دار کردن که نگه داشته بودید بریزید و همه آن را بپزید تا میگوها بپزند، حدود 1 دقیقه بیشتر.
  4. در کنار برنج قهوه ای و سبزیجات بخارپز عالی است.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *