تاریخ:شهریور 29, 1399

دستور پخت نان خامه ای – یک لذت ساده و ناب مناسب بهار و عید پاک

دستور پخت نان خامه ای

دستور پخت نان خامه ای
  • زمان آماده سازی : 20 دقیقه
  • زمان پخت : 15 + 25 دقیقه
  • محصول : 14 عدد شیرینی نان خامه ای

مواد لازم :

  • 1 فنجان آب
  • 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • ⅛ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان آرد همه منظوره ، الک شده
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ (دمای اتاق)

برای پر کردن :

  • 2 و ¼ فنجان خامه سنگین
  • 5 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز (اگر ترجیح می دهید شیرین تر باشد بیشتر اضافه کنید)
  • ¼ قاشق چایخوری پودر وانیل خالص، یا 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چایخوری گلاب
  • پودر قند ، برای تزیین (از یک نمکدان تمیز استفاده کنید)

دستور پخت نان خامه ای :

  1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتیگراد) و به مدت 30 دقیقه از قبل گرم کنید
  2. 1 فنجان آب ، 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک و ⅛ قاشق چایخوری نمک در یک قابلمه کوچک 1 لیتری اضافه کنید. در حالی که هم می زنید بگذارید تا روی حرارت متوسط بجوش آید تا کره ذوب شود.
  3. قابلمه را از روی حرارت برداشته و روی یک سطح مقاوم در برابر حرارت قرار دهید. همه آرد الک شده را به یک باره به مایع داغ اضافه کنید. با یک قاشق چوبی آرد را در مایع مخلوط کرده و سریع هم بزنید، تا زمانی که گلوله ای از خمیر نرم تشکیل شود و شروع به بیرون کشیدن از کناره های ظرف کند.
  4. ظرف را دوباره روی حرارت کم قرار دهید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید؛ این برای از بین بردن مقداری از رطوبت است.
  5. قابلمه را از روی حرارت بردارید. خمیر نرم را در ظرف مخلوط کن قرار دهید، و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود بنابراین در مرحله بعدی کارتان به تخم مرغ املت شده نمی رسد!
  6. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید با همزن با سرعت متوسط بزنید تا کاملاً مخلوط شود و سپس تخم مرغ بعدی.
  7. بعد از مخلوط کردن آخرین تخم مرغ، میکسر را متوقف کرده و کناره های کاسه را خراشیده و 1 دقیقه دیگر بزنید تا صاف شود.
  8. از کفگیر (حدود 40 سانتی) برای پر کردن یک کیسه قیف با خمیر استفاده کنید.
  9. خمیر را به صورت مارپیچ به شکل چهارده دایره 5 سانتی بر روی صفحه پخت آماده کنید. بین هر دایره 2.5 سانت فاصله بگذارید.
  10. به مدت 15 دقیقه روی رک وسط فر که از قبل گرم شده با 450 درجه فارنهایت بپزید. بدون باز کردن در فر، دما را به 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتیگراد) کاهش دهید و پخت را برای 25 دقیقه دیگر ادامه دهید.
  11. با استفاده از نوک انگشتان شیرینی های توخالی قهوه ای طلایی را روی یک توری فلزی بگذارید. بلافاصله از یک چاقوی دنده ای تیز استفاده کنید تا قسمت های بالای آن را برش دهید، و یک کاسه درست کنید یا زیر آن را سوراخ کوچکی ایجاد کنید تا خامه داخل آن بریزید. این امر باعث آزاد شدن بخار و در نتیجه ایجاد پوسته های تردتر می شود. اجازه دهید کاملاً خنک شود.
  12. خامه سنگین را به یک کاسه سرد شده مخلوط کن برقی اضافه کنید. 5 قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و با سرعت متوسط کم می زنیم تا قله های نرم شروع به شکل گیری کنند. وانیل و گلاب را اضافه کنید. سرعت را بالا برده و بزنید تا قله های سفت ایجاد شود.
  13. پوسته های خنک شده را با خامه فرم گرفته از طریق قیف پر کنید.
  14. شیرینی های پر شده را ظرف چند ساعت سرو کنید. قبل از سرو، قسمت های بالایی آن را با پودر قند تزیین کنید.
نکات :
  • اگر می خواهید برخی از پف ها را برای روز بعد ذخیره کنید، بدون پر کردن آنها این کار را انجام دهید.
  • برای پفک های ترد تازه روز بعد، فر را با دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) گرم کنید و پف های پر نشده را به مدت 4-3 دقیقه مستقیماً روی تخته گرم کنید. قبل از پر کردن بگذارید تا خنک شوند.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *