تاریخ:آذر 4, 1399

دستور پخت نان پنجره ای : یک کلوچه سنتی ایرانی ترد و سبک

دستور پخت نان پنجره ای

دستور پخت نان پنجره ای
Rosettes Persian یک کلوچه سنتی ایرانی است که ترد و سبک است. هنگامی که این روش را یاد گرفتید، ساخت آن آسان و سرگرم کننده است! در حال آماده شدن برای استقبال از بهار این شیرینی را فراموش نکنید!
  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • کل زمان: 50 دقیقه
  • محصول: 30 کوکی

مواد لازم :

  • 1/3 فنجان نشاسته گندم
  • 4 قاشق غذاخوری گلاب
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1/3 فنجان آرد AP
  • روغن برای سرخ کردن

دستور پخت نان پنجره ای :

  1. نشاسته گندم و گلاب را در یک کاسه مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید. تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید تا کاملاً ترکیب شود. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
  2. اجازه دهید خمیر به مدت 30 دقیقه استراحت کند.
  3. روغن را در ظرف عمیق گرم کنید. (تا زمانی که اگر خلال دندانی در روغن فرو کنید کنارش حباب بزند.)
  4. قالب شیرینی پنجره ای را بگذارید تا 10-15 ثانیه در روغن داغ بماند. قالب را بلند کرده، روغن اضافی را لرزانده و بلافاصله آن را در خمیر فرو کنید (لبه قالب با سطح خمیر یکنواخت باشد). سپس قالب را در روغن داغ فرو کنید. خمیر که در روغن پف کرد قالب را جدا کنید.
  5. هر طرف کوکی ها را به مدت 30 ثانیه سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. کلوچه را بیرون آورده و روی حوله کاغذی بگذارید.
  6. مراحل قبل را با مابقی خمیر تکرار کنید.
  7. مقداری پودر قند را قبل از سرو روی کلوچه ها بپاشید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *