تاریخ:آذر 6, 1399

دستور پخت هویج پلو با مرغ : مانند تجربه ای در پایان یک سفر عجیب !

دستور پخت هویج پلو

دستور پخت هویج پلو با مرغ

هویج پولو فقط یکی دیگر از غذاهای برنجی ایرانی نیست. این یک تجربه و یک مقصد است، دقیقاً مانند گرفتن مهر در گذرنامه در پایان یک سفر عجیب و غریب! هویچ پلو در لیست 5 غذای برنجی ایرانی است. نمونه خوبی از یک غذای ایرانی است که می تواند به راحتی متناسب با کام شما تنظیم شود.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت و پز: 1 ساعت و 30 دقیقه
  • کل زمان: 1 ساعت و 50 دقیقه
  • محصول: 4 نفر

مواد لازم :

زعفران

  • 1/2 قاشق چایخوری زعفران آسیاب شده محلول در 8 قاشق غذاخوری آب داغ ، تقسیم شده

پرتقال شیرین شده

  • 1 عدد پرتقال بی دانه پوست کنده، به اندزه چوب کبریت برش دهید
  • 1/2 فنجان آب.
  • 1/2 فنجان شکر

مرغ

  • 3 قاشق غذاخوری روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن زیتون
  • 1 پیاز بزرگ ، نازک خرد شده
  • 1 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل، آسیاب شده
  • 4 قطعه ران و سینه مرغ، ترجیحاً با پوست و استخوان
  • 1 فنجان آب، در صورت نیاز بیشتر
  • 3 قاشق غذاخوری آب زعفران

هویج

  • 4 هویج متوسط، به اندازه چوب کبریت برش دهید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری آب زعفران

برنج

  • 2 فنجان برنج باسماتی سفید ، به مدت 1 ساعت خیسانده و شستشو داده شود
  • 8 فنجان آب
  • 3 قاشق غذاخوری نمک ، برای پختن برنج و شستشو داده شود
  • 2 قاشق غذاخوری روغن کرمانشاهی یا کره یا روغن زیتون
  • 2 قاشق غذاخوری آب زعفران

تزئین

  • 1/4 فنجان پسته خرد شده

دستور پخت هویج پلو با مرغ :

زعفران

  1. زعفران را خرد کرده و آب داغ اضافه کنید هم بزنید و کنار بگذارید.

پرتقال

  1. پوست پرتقال را نازک به اندازه چوب کبریت برش دهید.
  2. پوست پرتقال را در قابلمه کوچکی با آب و شکر قرار دهید، هم بزنید و آرام جوش بیاید. به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت متوسط و کم شروع به پختن کنید یا تا زمانی که آب و شکر به مقدار کمی شربت پخته شود. کنار بگذارید.

مرغ

  1. در یک قابلمه سنگین بزرگ، پیازها را با 2 قاشق غذاخوری روغن برای حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. از ظرف خارج کنید و کنار بگذارید.
  2. در همان ظرف، 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و قطعات مرغ را روی حرارت متوسط تا زیاد به مدت 5 دقیقه از هر طرف تفت دهید. پیازها را به ظرف برگردانید، 1 فنجان آب به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. مرغ را روی حرارت ملایم به مدت 75 تا 90 دقیقه بپوشانید و بپزید تا زمانی که کاملاً نرم شود. مطمئن شوید که مرغ را از وسط برگردانده و میزان مایعات را بررسی کنید. در صورت لزوم در حین پخت مقدار کمی آب اضافه کنید، اما به خاطر داشته باشید که ظرف آماده نباید آبکی باشد.
  4. هنگامی که مرغ پخته شد، 3 قاشق غذاخوری آب زعفران باقیمانده را اضافه کرده و هم بزنید. 5 دقیقه بپزید و از روی حرارت بردارید.

هویج

  1. در یک ماهیتابه متوسط، هویج ها را روی حرارت متوسط با روغن برای مدت 5 دقیقه تفت دهید، پوست پرتقال و شربت و 3 قاشق غذاخوری آب زعفران را اضافه کنید و یک دقیقه بیشتر بپزید. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

برنج

  1. یک قابلمه سنگین کف بزرگ انتخاب کنید و 8 فنجان آب و نمک را بجوشانید. پس از جوش آمدن ، برنج شسته شده را اضافه کنید بگذارید تا حدود 6-8 دقیقه روی حرارت بالا بجوشد، یا اینکه برنج کمی نرم شود. برنج را در صافی آبکش کنید، با آب گرم بشویید و کنار بگذارید در حالی که ظرف را برای مرحله بعدی پخت آماده می کنید.
  2. 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره را روی حرارت کم در همان قابلمه ته سنگین ذوب کنید. در یک کاسه کوچک، 1 فنجان از برنج کمی پخته شده را با 2 قاشق غذاخوری آب زعفران به آرامی مخلوط کنید و به طور یکنواخت در کف قابلمه برای تهدیگ پخش کنید.
  3. ابتدا با طبقه بندی 1/3 از برنج نیمه پخته شده و 1/3 مخلوط هویج شروع کنید تا همه برنج و هویج در قابلمه لایه لایه شود. درب آن را با یک حوله تمیز بپیچید و بالای قابلمه قرار دهید. اجازه دهید برنج به مدت 45-50 دقیقه با حرارت متوسط کم تا متوسط بخارپز شود.
  4. برنج و هویج پلو را روی یک ظرف سرو با مرغ پخته شده که دور آن چیده شده قرار دهید، روی آن را با پسته تزئین کرده و سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *