تاریخ:آبان 4, 1399

دستور پخت پاستا با سس قارچ : ساده ، سریع و کاملاً لوکس !

دستور پخت پاستا با سس قارچ

دستور پخت پاستا با سس قارچ

موارد کمی در این دنیا وجود دارد که می تواند با احساس رضایت از اشتیاق به یک کاسه بزرگ ماکارونی خامه ای رقابت کند.

  • زمان آماده سازی: 8 دقیقه
  • زمان پخت: 12 دقیقه

مواد لازم :

  • 160 گرم ماکارونی فتوچینی یا لینگوئینی
  • 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) کره بدون نمک
  • 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 300 گرم قارچ ، ضخامت قطعه 1/3 سانتی متر (قارچ سفید، کرمی// قهوه ای سوئیس)
  • 2 حبه سیر ، ریز خرد شده
  • 1/4 فنجان (70 میلی لیتر) سرکه سفید
  • 1/2 فنجان (125 میلی لیتر) آب یا عصاره مرغ، سدیم کم (یا گیاهی)
  • 3/4 فنجان (185 میلی لیتر) خامه غلیظ شده
  • 1/3 فنجان (30 گرم) پارمزان ، ریز رنده شده
  • نمک و فلفل، از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری
  • پارمزان اضافی ، برای سرو
  • جعفری ، تقریباً خرد شده (اختیاری)

دستور پخت پاستا با سس قارچ :

  1. ماکارونی را در آب نمک به مدت 1 دقیقه کمتر از زمان روی بسته بندی بپزید (این اواسط طبخ قارچ را شروع کنید). درست قبل از تخلیه، 1 فنجان آب پخت را نگه دارید، سپس آبکش کنید.
  2. کره را ذوب کرده و روغن را در یک قابلمه بزرگ با حرارت زیاد گرم کنید.
  3. قارچ را اضافه کرده و مرتباً هم بزنید تا بپزد. وقتی شروع به عرق کردن کردند ، کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
  4. وقتی خیلی طلایی شد (حدود 4 – 5 دقیقه)، سیر را اضافه کرده و تا زمان طلایی شدن سیر و قارچ بپزید.
  5. عقب بایستید و سرکه را اضافه کنید (تحریک خواهد شد !!)، هم بزنید، کف تابه را خراش دهید. به آرامی بپزید تا سرکه بیشتر بخار شود ولی بوی سرکه از بین نرود.
  6. آب یا عصاره مرغ، پارمزان، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا پارمزان حل شود، 2 دقیقه بجوشد و مرتباً هم بزنید.
  7. ماکارونی را به سس منتقل کنید، 1 – 2 دقیقه آن را هم بزنید تا سس غلیظ شود و ماکارونی را بپوشاند. اگر سس خیلی غلیظ شد، کمی از آب ماکارونی کناز گذاشته شده را اضافه کنید.
  8. با جعفری تزئین کرده و بلافاصله با پارمزان اضافی سرو کنید!
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *