تاریخ:آبان 3, 1399

دستور پخت پای سیب : برشی که حال شما را بهتر می کند !

دستور پخت پای سیب

دستور پخت پای سیب

این پای سیب بیشترین درخواست خانواده در صبحانه تعطیلات است. برای بهترین طعم از ترکیب سیب ها استفاده کنید و آن را بپزید تا روی آن طلایی و پر از حباب شود!

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه
  • محصول: 8 نفر

مواد لازم :

  • 1/2 فنجان شکر
  • 1/2 فنجان شکر قهوه ای
  • 3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل ساییده شده
  • 1/4 قاشق چای خوری جوز هندی
  • 6 تا 7 فنجان سیب های تارت پوست کنده نازک برش خورده
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • شیرینی برای پای دو پوسته
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 سفید تخم مرغ بزرگ
  • شکر اضافی

دستور پخت پای سیب :

  1. در یک کاسه کوچک، شکرها، آرد و ادویه ها را مخلوط کنید ؛ کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، سیب را با آبلیمو بریزید. مخلوط شکر را اضافه کرده و ترکیب کنید.
  2. خمیر را در یک قالب 23 سانتی پهن کنید؛ لبه های اضافی را برش بزنید. با مخلوط سیب پر کنید. کره را تکه تکه روی آن بگذارید. خمیر باقیمانده را روی مواد پهن کرده؛ لبه ها مهر و موم کنید.
  3. سفید تخم مرغ را بزنید تا کف شود. با قلم مو روی پوسته پای بزنید. شکر بپاشید. لبه ها را با فویل به آرامی بپوشانید.
  4. در دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) به مدت 25 دقیقه بپزید. فویل را برداشته و بپزید تا زمانی که پوسته آن قهوه ای طلایی و پر از حباب شود، 20-25 دقیقه بیشتر. روی یک توری سیمی خنک کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *