تاریخ:آذر 16, 1399

دستور پخت چیکن استراگانوف – یک شام سریع در مدت 30 دقیقه !

دستور پخت چیکن استراگانوف

دستور پخت چیکن استراگانوف

اگر عاشق استروگانف گوشت گاو سنتی هستید، دستورالعمل غیر قابل مقاومت مارس نیوز را برای چیکن استراگانوف امتحان کنید! سینه های مرغ بدون پوست طلایی برای یک شام هفتگی آسان در سس استروگانوف پر طعم و مزه دار می شود.

مواد لازم :

مرغ

  • 2 سینه مرغ بزرگ، (برش در نیمه افقی برای تهیه 4 فیله)
  • 1/2 قاشق چای خوری از هر کدام پودر سیر، پودر پیاز و فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 3 قاشق غذاخوری آرد
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

آب گوشت / سس استروگانوف

  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیاز بزرگ، خرد شده
  • 3 حبه سیر، خرد شده و یا چرخ شده
  • 500 گرم قارچ قهوه ای، خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری خردل آمیخته با خامه و ادویه
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1/2 فنجان عصاره مرغ یا گوشت
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 2 فنجان عصاره یا آب گوشت
  • 1 قاشق غذاخوری سس ورستر شایر
  • نمک و فلفل برای مزه دار کردن
  • 1/2 فنجان خامه ترش
  • جعفری یا پیازچه خرد شده تازه، برای سرو

دستور پخت چیکن استراگانوف :

  1. مرغ را با پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل مزه دار کنید. هر سینه مرغ را به آرد آغشته کنید. کنار بگذارید.
  2. کره و روغن را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ راسرح کنید تا قهوه ای شود (هر طرف حدود 4 دقیقه). کنار بگذارید.
  3. کره باقیمانده را درون ماهیتابه ذوب کنید. پیازها را سرخ کنید تا شفاف شود. سیر و سس را اضافه کنید تا معطر شود (حدود 30 ثانیه)، سپس قارچ ها را اضافه کرده و حدود 4 دقیقه آنرا بپزید تا طلایی شوند. چسبیده های کف ماهیتابه را هم جدا کنید چون مزه دار است! خردل و پاپریکا را اضافه کنید و به خوبی با قارچ ها مخلوط کنید.
  4. برای آب دار شدن عصاره را بریزید و بگذارید حدود 3 دقیقه کاهش یابد در حالی که گاهی اوقات هم می زنید تا همه طعم ها را با هم مخلوط شوند.
  5. آرد را اضافه کرده و بپزید، به مدت 1 دقیقه هم بزنید، سپس آب گوشت/عصاره و سس ورستر شایر را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بگذارید بجوش بیاید و گاه به هم بزنید، تا زمانی که سس کمی شروع به کم شدن کند، حدود 2-4 دقیقه.
  6. گرما را به میزان متوسط کاهش دهید و خامه ترش را بریزید. ممکن است بریده به نظر برسد، اما خامه ترش در حالی که درون آن گرم می شود از طریق سس ذوب می شود. بگذارید تا سس یکدست و کرمی شود، حدود 3-4 دقیقه، سپس با نمک و فلفل چاشنی بزنید.
  7. سینه های مرغ را به همراه آب گوشت های موجود در بشقاب به قابلمه برگردانید. 2 دقیقه دیگر بجوشانید تا زمانی که مرغ کاملاً پخته شود. (اگر سس خیلی رقیق است، برای مدت زمان یک دقیقه یا 2 بیشتر بجوشانید تا سس از پوشش آرد روی مرغ غلیظ شود.) از روی حرارت بردارید.
  8. با جعفری یا پیاز خرد شده میل کنید. می توان با رشته فرنگی، ماکارونی، سیب زمینی پوره یا برنج سرو کرد.

نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *