تاریخ:آبان 9, 1399

دستور پخت کراکت مرغ کره ای : یک دستورالعمل خارق العاده و واقعی!

دستور پخت کراکت مرغ

دستور پخت کراکت مرغ کره ای

یک مرغ بسیار لطیف، مرطوب و آبدار؛ این یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دستورهای تهیه سینه مرغ که تاکنون درست کرده اید.

مواد لازم :

  • 4 عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
  • 2 عدد تخم مرغ ، زده شده
  • 1 فنجان بیسکویت نمکی (توک) خرد شده
  • 1/2 فنجان کره ، قطعه قطعه شده
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک سیر
  • فلفل برای طعم دار کردن

دستور پخت کراکت مرغ کره ای :

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک ظرف 23*33 سانتی را با اندکی روغن چرب کنید.

2. بیسکویت های نمکی خرد شده را در یک کاسه کم عمق اندازه متوسط قرار دهید، نمک و فلفل سیر اضافه کنید – مخلوط کنید. تخمها را (زده شده) در یک کاسه کم عمق دیگر اندازه متوسط قرار دهید. هر بار یک سینه مرغ را در تخم مرغ خوب آغشته کنید، سپس در ظرف بیسکویت ها بغلتانید. سینه های مرغ را کنار هم در ظرف پخت قرار دهید. روی مرغ را به طور مساوی تکه های کره بریزید.

دستور پخت کراکت مرغ

3. به مدت 40 تا 45 دقیقه روی طبقه وسط فر بپزید تا مرغ آماده شود و دمای داخلی آن به حداقل دما و دمای داخلی 165 درجه فارنهایت (73 درجه سانتیگراد)برسد. با سبزیجات مورد علاقه خود، برنج، سیب زمینی، سالاد و موارد دیگر سرو کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *