تاریخ:آذر 15, 1399

دستور پخت کرپ : مناسب برای هر مناسبتی و کاملاً خوشمزه!

دستور پخت کرپ

دستور پخت کرپ

کرپ احتمالاً غذای صبحانه شیرین سریع و آسان مورد علاقه ماست. سریعتر از پنکیک یا وافل دور هم جمع می شوند و طعم آنها به همان خوبی است! راز : بگذارید خمیر استراحت کند. این امر به آرد زمان می دهد تا مایعات را جذب کرده و گلوتن استراحت کند. به عبارت دیگر، کرپ های شما بسیار لطیف خواهند بود (جویدنی نیستند). آنها نه تنها برای صبحانه بلکه دسر نیز عالی هستند! بسیار فانتزی به نظر می رسند، اما واقعاً بسیار آسان هستند!

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه
  • زمان کل: 30 دقیقه
  • محصول: 4 نفر یا 8 عدد کرپ

مواد لازم :

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ فنجان شیر
  • ½ فنجان آب
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده

دستور پخت کرپ :

  1. در یک کاسه بزرگ، آرد و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید. به تدریج شیر و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. نمک و کره را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود.
  2. یک تابه یا ماهیتابه را که کمی روغن کاری کرده اید، روی حرارت زیاد و متوسط گرم کنید. خمیر را بر روی ماهی تابه بریزید یا اسکوپ بزنید، با استفاده از تقریباً 1/4 فنجان برای هر کرپ. ظرف را با حرکت دورانی کج کنید تا خمیر سطح آن را به طور یکنواخت بپوشاند.
  3. کرپ را حدود 2 دقیقه بپزید، تا ته آن قهوه ای روشن شود. با کفگیر برگردانید و طرف دیگر را بپزید. گرم سرو کنید.
نوش جان !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *