تاریخ:دی 29, 1399

دستور پخت کلوچه فومن : دایره های طلایی غنی شده با گردو و خرما

دستور پخت کلوچه فومن

دستور پخت کلوچه فومن (لاهیجان)

یکی از محلی ترین انواع کلوچه نوعی است که از فومن، شهری در قسمت شمالی ایران، نشأت گرفته است. کلوچه طلایی گرد دارای تزئینی از دایره های تورفته که از گردو و شکر و خرما پر شده است. این کلوچه ها با بافتی شکننده، در دهان شما ذوب می شوند و تجربه متفاوتی را به جوانه های چشایی شما می بخشند. این کوکی ها از نظر ظاهری کاملاً متفاوت و به راحتی قابل تشخیص هستند. در مقایسه با کلوچه های معمولی، روی آنها طرح های مختلف مهر شده است.

  • زمان آماده سازی: 10 متر
  • زمان کل: 50 متر
  • محصول: 5 کلوچه

مواد لازم :

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/3 فنجان شکر قنادی
  • 1/4 فنجان گردو
  • 1/2 قاشق چایخوری لوبیای وانیل
  • 1/2 فنجان کره
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری گلاب
  • 1/4 فنجان خرما بدون هسته

دستور پخت کلوچه فومن :

  1. برای تهیه این دستور خوشمزه، با تهیه فیلینگ (مواد میانی) شروع کنید. در یک غذاساز، گردو، خرما، شکر قنادی، گلاب و نمک را مخلوط کرده و به صورت خمیر در آورید. پس از اتمام، خمیر را در یک کاسه بیرون آورده و کنار بگذارید.
  2. یک کاسه بزرگ بردارید تا کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا یک بافت خامه ای ایجاد شود. لوبیای وانیل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  3. آرد را در مخلوط کره و شکر اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. در همین حال، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک سینی فر را با استفاده از کره چرب کنید.
  4. حالا، قسمت کوچکی از خمیر را در دست گرفته و فشار دهید. سپس مقدار کمی از مواد فیلینگ را برداشته و روی خمیر پهن شده قرار دهید، آن را ببندید و به آن شکل بدهید. همین روند را تکرار کنید و کلوچه های بیشتری درست کنید تا خمیر تمام شود.
  5. بعد، این کلوچه ها را روی سینی فر چربی شده قرار دهید و آنها را برای مدت زمان 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند بپزید. آنها را بیرون آورده و سرو کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *