تاریخ:بهمن 2, 1399

دستور پخت کنافه پنیری : شیرینی خرد شده ترد مخلوط با موزارلا !

دستور پخت کنافه پنیری

دستور پخت کنافه پنیری

کنافه پنیری یک شیرینی خرد شده ترد است که با مخلوط موزارلا و یک ماده مخفی مخلوط می شود. ماده ای که باعث می شود پنیر حتی بعد از سرد شدن سفت نشود. از یان تمام دسرهای خاورمیانه، کنافه بر همه حاكم است. دوست داشتنی ترین. محبوب ترین. مشهورترین و همه کاره ترین است!

  • زمان آماده سازی: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 1 ساعت
  • زمان اضافی: 10 دقیقه
  • زمان کل:  1 ساعت 40 دقیقه

مواد لازم :

برای شربت

  • 500 گرم شکر دانه ریز
  • 300 میلی لیتر آب
  • حدود 1 قاشق چای خوری آبلیمو
  • 15گرم گلاب
  • 15گرم آب بهار نارنج (اختیاری)

برای پودینگ سمولینا

  • 1 و 1/2 فنجان (350 میلی لیتر) شیر
  • 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) خامه زده شده غلیظ
  • 3 قاشق غذاخوری (37 گرم) شکر دانه ریز
  • 3 قاشق غذاخوری (30 گرم) سمولینا
  • 1 قاشق چای خوری (3 گرم) نشاسته ذرت
  • 1 قاشق چایخوری (5 گرم) آب بهار نارنج
  • 1 قاشق چای خوری (5 گرم) گلاب

برای پنیر پر کردن

  • 600 گرم پنیر موزارلا، خرد یا رنده شده به قطعات کوچک
  • 3 قاشق غذاخوری (37 گرم) شکر دانه ریز (اگر پنیر شما طعم نمکی ندارد این را حذف کنید)
  • 2 قاشق چایخوری (10 گرم) آب بهار نارنج
  • 1 قاشق چای خوری (10 گرم) گلاب

برای پوسته کنافه

  • 500 گرم رشته کنافه، تازه یا منجمد. (در صورت استفاده از تازه، برای برش راحت تر، یک ساعت فریز کنید. در صورت استفاده از یخ زده، کمی ذوب شود.)
  • 1 فنجان (227 گرم) کره یا روغن حیوانی، وب شده و کمی خنک شده

دستور پخت کنافه پنیری :

برای شربت

  1. در یک قابلمه متوسط، شکر، آب و آب لیمو را با هم ترکیب کنید. روی اجاق گاز روی حرارت زیاد قرار دهید. سعی کنید از هم زدن آن برای جلوگیری از متبلور شدن جلوگیری کنید، اما اگر شکر حل نشود، سپس با چند بار هم زدن به آن کمک کنید. به محض جوش آمدن، هم زدن را متوقف کنید.
  2. جوش بیاورید، سپس بلافاصله حرارت را کم کرده و بگذارید بجوشد اما نه بیش از 10 دقیقه. تایمر تنظیم کنید! شربت کمی غلیظ می شود و قوام آن شبیه شربت پنکیک است. اگر مدت زمان بیشتری بجوشد می تواند بیش از حد غلیظ شود و به آب نبات تبدیل شود.
  3. از روی حرارت بردارید، سپس گلاب و بهارنارنج را بریزید.

برای پودینگ سمولینا

  1. در یک قابلمه کوچک، بدون حرارت، شیر، خامه غلیظ، شکر، سمولینا و نشاسته ذرت را با هم ترکیب کنید.
  2. آن را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و بپزید، مرتباً با لیسک هم بزنید. بجوشانید و پخت را ادامه دهید تا زمانی که مخلوط غلیظ شود و به یک قوام پودینگ مانند تبدیل شود؛ حدود 3 دقیقه دیگر. از روی حرارت بردارید، سپس گلاب و بهارنارنج را بریزید. در حالی که کناف را آماده می کنید بگذارید کمی خنک شود.

برای پنیر پر کردن

  1. در یک کاسه متوسط، پنیر موزارلا، شکر (در صورت استفاده)، بهار نارنج و گلاب را با هم هم بزنید.

دستور پخت کنافه پنیری

  1. قفسه فر را در موقعیت میانی پایین تنظیم کنید و فر را با دمای 200C / 390F گرم کنید.
  2. قالب کیک گرد 30 سانتی متری را چرب کنید.
  3. روی یک کاسه بزرگ، رشته کنافه را را به قطعات طول 2.5 سانتی متر خرد کنید.
  4. کره یا اروغن حیوانی ذوب شده را به طور یکنواخت روی کنافه بریزید. اطمینان حاصل کنید که خوب پوشانده شده و هر رشته براق شده است.
  5. دو سوم مقدار کنافه را در تابه آماده شده منتقل کنید و آن را محکم در پایین و طرفین فشار دهید. در کناره های ظرف دیواری بزنید؛ این به شما کمک می کند تا در طی فرآیند پخت پر شود و از سوختن آن جلوگیری می کند. (با استفاده از ته یک فنجان، آن را محکم بکوبید و کنافه را صاف کنید.)
  6. نیمی از پودینگ سمولینا ی خنک شده را بریزید و با کفگیر به شکل یک لایه نازک پخش کنید. روی آن را لایه یکدستی از مخلوط پنیر بریزید. روی آن را با پودینگ سمولینا ی باقی مانده بپوشانید.
  7. یک سوم باقیمانده کنافه را روی پنیر پراکنده کنید، کمی آن را فشار دهید تا بچسبد.
  8. قالب را به فر منتقل کرده و برای مدت 45 تا 60 دقیقه آن را بپزید، یا تا زمانی که قسمت بالا و کناره های کنافه به رنگ قهوه ای طلایی شود. هر چه مدت زمان پخت بیشتر شود، تردتر می شود.
  9. کنافه را از اجاق برداشته و بلافاصله حدود 3/4 شربت معطر را بریزید، از لبه شروع کنید و به سمت مرکز حرکت کنید، با یک حرکت دایره ای، اطمینان حاصل کنید که تمام سطح را پوشش می دهد. شربت باقیمانده را برای پاشیدن روی برش های منفرد نگه دارید.
  10. اجازه دهید کنافه 5 تا 10 دقیقه بماند تا شربت خیس بخورد و سپس روی یک ظرف سرو بریزید. لبه ها را با پسته های نصف شده تزئین کنید، یا برای ظاهری سنتی تر، تمام سطح را با پسته های آسیاب شده بپوشانید.
  11. بلافاصله سرو کنید، در حالی که هنوز گرم است شربت اضافی بریزید اگر تمایل دارید. در دمای اتاق طعم خوشمزه ای دارد و پر کردن آن همچنان نرم است اما غلیظ نیست. باقی مانده ها را می توانید در یخچال نگهداری کنید، سپس دوباره در اجاق یا مایکروویو گرم کنید.
نوش جان !

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *